← Terug naar overzicht

Deze zomer écht goed geld verdienen doe je zo!

vakantiewerk

Het duurt niet lang meer voordat de zomervakantie aanbreekt. En man, wát zijn we daar aan toe. Eventjes voor een paar weken je neus uit de boeken en genieten van het lekkere weer (fingers crossed). Je wilt natuurlijk regelmatig met je vrienden de hort op, maar dat moet wel gefinancierd worden. Heb jij al een bijbaantje of ben je nog actief op zoek? Wij hebben een aantal tips voor je!

Meer uren werken bij je bijbaantje

De zomervakantie is natuurlijk niet compleet zonder het doen van leuke dingen. Een uitgebreide vakantie hoeft niet, maar af en toe met je vrienden in de binnenstad een drankje doen of een middagje surfen is natuurlijk leuk. Misschien heb jij al een bijbaantje om extra dingen te financieren. Super fijn. Maar nu je meer tijd hebt door de zomervakantie, kun je misschien ook wel wat meer werken. Je collega's willen dit vast ook, dus zorg dat je niet te laat bent en kaart het deze maand nog aan.

Een standaard bijbaantje

Je kunt natuurlijk gaan voor een standaard bijbaantje. Niets mis mee! Zo zijn ze bijvoorbeeld in de zomervakantie bij supermarkten altijd op zoek naar tijdelijke werkkrachten. Want ja, hun collega's willen ook op vakantie. Het voordeel van werken bij de supermarkt is dat je veel uren op een dag kunt werken. Én op een snikhete dag zit jij lekker in een koele supermarkt.

Écht goed geld verdienen

Wil je nou écht goed geld verdienen, maar heb je geen flauw idee hoe je dat aan moet pakken? Wij weten dat wel! Ga schoonmaken in hotelsSay what?! Jazeker! Schoonmaakwerk in hotels betaalt ontzettend goed en je komt ook nog eens op bijzondere plekken terecht. Er zijn genoeg locaties in het hele land, ook bij jou in de buurt! Zo kun je aan de slag in het vijfsterren Okura hotel in Amsterdam, het Corendon Hotel met een heus vliegtuig in de tuin of steek je handen uit de mouwen in een echt kasteel in Maastricht. Je kunt ook aan de slag in het Holland Casino Utrecht, dat is dan geen hotel, maar wel super tof! Maar eh, gokje wagen doe je natuurlijk in je eigen tijd ;-). Daarnaast werk je met mensen die allemaal andere nationaliteiten en achtergronden hebben. Hartstikke leuk en leerzaam!

Voordelen van schoonmaken in een hotel

Naast werken op super bijzondere plekken, verdien je ook nog eens heel goed. Tussen de €8,40 en €12,93 per uur. Ook betaalt EW Facility Services een bonus van maximaal €100 euro netto voor het aantal weken dat je werkt. Een mooi extraatje dus. De werktijden zijn fijn, namelijk van 08.00 uur 's ochtends tot 14.00 of 15.00 uur 's middags. Heb je daarna nog een hele namiddag en avond om door te gaan naar de stad, het strand of om lekker een biertje open te trekken op het dakterras van je studentenhuis. Zie je jezelf al zitten?

Wil je na het werk eventjes ontspannen en lekker gaan bbqen met vrienden? We geven je tips voor het organiseren van een goede bbq!

Meer studentennieuws

introductieweek
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden