← Terug naar overzicht

Wat kan je vinden in de Vershal?

Op Strijp-S kun je er eigenlijk niet omheen, de Vershal. In het VEEM gebouw zit deze leuke food markt waar je bij allerlei kraampjes heerlijke dingen kunt bestellen. Maar wat zit er nu allemaal?

Verswarenhuys

De perfecte combinatie tussen een supermarkt en een speciaalzaak! Bij het Verswarenhuys hebben ze echt verse producten waar ze je alles over kunnen vertellen, zonder dat het belachelijk duur wordt. Het versgebakken brood vind ik zelf echt ontzettend lekker en het is heel fijn om eens doorheen te lopen. Je vindt hier producten waar net wat meer aandacht aan is besteed en dat proef je.

Che Bontà

Letterlijk vertaald staat er goedheid en vriendelijkheid. Bij Che Bontà kun je tussen de middag een lekkere pizza scoren of ga je liever voor een piadina! Ook hebben ze dagverse maaltijden voor je klaar staan zodat je thuis kunt genieten van de Italiaanse lekkernijen. De piadina met truffelmayonnaise klinkt wel heel erg lekker!

Soeppa

Je hebt geen excuus nodig om hier een lekker soepje te komen eten. Bomvol groentes en altijd vers bereid, daar staat Maaike voor die deze heerlijke soepjes voor je bereid. Hier krijg je geen slappe bouillon, maar een goed gevulde maaltijdsoep zodat je weer lekker door kunt. En nee, soep is niet alleen maar voor de zomer.

Coueur de beurre

Zin in zoetigheden? Dan ben je bij Coueur de beurre op de juiste plaats. Hier hebben ze geweldige brioches, pancakes of andere cakejes en chocolaatjes. Alles ziet er werkelijk waar fantastisch uit. Ook hebben ze hier hele lekkere broodjes als lunch. Houd de Instagram in de gaten voor alle updates want hiervoor stap je zeker op je fiets.

Cucina Italia

Ja er zit nog een Italiaan, maar niet zomaar een. Hier kun je namelijk superleuke kookworkshops volgen. Schrijf je in voor een thema-avond zoals risotto of pasta en je gaat naar huis met heerlijke receptjes. Ideaal als je er eens op uit wilt of een heel leuk cadeau voor je ouders. De Italiaanse keuken is eigenlijk altijd wel goed.

Genoeg te doen dus in de Vershal! Ga Strijp-S ontdekken en maak hier zeker een pitstop.

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

lenovo laptop
Abonneren op