← Terug naar overzicht

Koningsdag in Eindhoven

Het is weer bijna zo ver, Koningsdag 2019! Waar kan je Koningsdag in Eindhoven vieren?

Royal Dutch

Natuurlijk is dit de plek waar je niet omheen kunt, Royal Dutch op het Stadhuisplein! De eerste artiesten zijn al bekend en de ladiesman Freddy Moreira zal er een van zijn. De toegang is gratis, maar zorg dat je er op tijd bent om hele lange rijen te voorkomen.

Herrie met Gerrie

De Kleine Berg wordt omgetoverd tot Gerrie’s eigen Koninkrijk met allerlei disco, house en technoklassiekers. Qua entertainment wordt er ook niets vergeten met alle danseressen, acts en vooral heel veel confetti. Zorg ervoor dat je je kaartje gescoord hebt want op Koningsdag zelf zijn er maar 250 kaarten beschikbaar.

King-S

Natuurlijk kan Strijp-S niet achterblijven, dus vier je feest in het Klokgebouw! Er zal onder andere techno, drum, acid, dubstep, rock en pop worden gedraaid. Van alles wat dus en voor iedereen wel wat. De entree is gratis dus ideaal om je dag door te brengen. Geen zin om de hele dag binnen door te brengen? Ook buiten zullen veel optredens plaatsvinden.

Oude Rechtbank

Terug naar toen & happy feelings, dat is het motto in De Oude Rechtbank deze Koningsdag. Vooral heel veel ballonnen en muziek uit de 90’s & 00’s. Allerlei classics waarbij je dus heel hard kunt meezingen met zijn allen. Zorg dus snel voor tickets want dit wil je niet missen!

Vrijmarkt

Geen zin in al die muziek maar wel gezellig op pad? Vanaf 10.00 uur kun je de vrijmarkt bezoeken waar je allerlei tweedehandsjes op de kop kunt tikken. Misschien wil je zelf wel een kraampje huren of leg je eigen kleedje neer. Ruim je kamer op en verkoop je rommel!

Genoeg keuze dus, zorg dat je er snel bij bent.
Review van je eigen studie

Meer studentennieuws

bomen planten
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden