← Terug naar overzicht

Eten bestellen doe je hier!

Na een lange dag studeren heb je niet altijd zin om de keuken in te duiken. Daarom is thuis laten bezorgen natuurlijk ideaal. Waar kun je dit het beste doen in Eindhoven?

Waar bestel je?

Deliveroo zorgen ervoor dat bijna overal in Eindhoven lekkere dingen worden bezorgd. Je betaalt gewoon online, dus je hebt geen struggle meer met kleingeld. Woon je net buiten het gebied? Dan kun je het proberen bij Thuisbezorgd. Een pizza kan natuurlijk bijna overal bij Domino’s of New York Pizza, maar wil je net iets extra’s? Dan bestel je hier!

De Burger

Een goede hamburger kun je als student natuurlijk niet overslaan. Bij De Burger hebben ze de lekkerste burgers van Eindhoven en bezorgen ze gewoon bij jou thuis. Ideaal als je het perfecte hamburgerrecept nog niet gevonden hebt. Ook voor de vega vrienden hebben ze genoeg opties waar je je vingers bij aflikt!

Pietza

Bij Down Town zit je natuurlijk altijd goed, maar de pizza’s van Pietza kun je nu ook gewoon op de bank opeten. De pizza met truffel en champignon is mijn ultieme favoriet, maar die met avocado is ook zeker niet verkeerd. Waan je in Italiaanse sferen en bestel die pizza!

The Happiness Café

Liever een gezond ontbijtje na een flinke avond stappen? Dan is The Happiness Café de plek voor jou. Je kunt een açaibowl gewoon thuis laten bezorgen zodat je weer opgeladen aan je dag kunt beginnen. Gelukkig hebben ze ook hele lekkere pancakes voor je, maar dan met een gezondere twist. Cheaten kan ook heel erg leuk zijn!

Bagels & Juice

Lekkere trek gekregen tijdens je lunch? Bestel een bagel en een smoothie, de perfecte combi om nog een middagje te kunnen knallen. Je kunt je bagel helemaal zelf samenstellen zodat jij optimaal kunt genieten. De variaties zijn werkelijk eindeloos!

Dus pak je telefoon en bestel waar jij het meeste zin in hebt! 

Meer studentennieuws

handig voor studenten
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden