← Terug naar overzicht

De Na Examen Dagen: de beste start van jouw studentenleven!

Het is alweer tijd dat de centrale eindexamens voor middelbare scholieren in zicht komen, en wat betekent dat? Jawel, dat wanneer zij hun eindexamens hebben gehaald, ze hun volgende stap in het leven kunnen zetten en kunnen gaan studeren!

De huidige Eindhovense studenten denken nu misschien vooral aan de volgende tentamenweek, maar de organisatie van de Na Examen Dagen is druk bezig met alle voorbereidingen! Dit is een evenement in Eindhoven, dat plaatsvindt tussen de eindexamens en de uitslag, waar aankomend studenten kennis kunnen maken met hun nieuwe studentenstad, het studentenleven en hun toekomstige medestudenten. Zodat je vóór de algemene introductieweek begint, hier al vrienden hebt gemaakt en je weg weet te vinden in de stad!

Voor scholieren die hun eindexamen hebben gedaan

De Na Examen Dagen zijn dus voor scholieren die net hun eindexamen vwo of havo hebben gedaan. Maar wat zal er allemaal gebeuren tijdens de Na Examen Dagen? Hetgeen wat dit evenement het meest kenmerkt is dat de 4 dagen geheel in het teken staan van het Eindhovense studentenleven. De deelnemers worden vanaf het begin ontvangen door de studenten en komen in groepjes die worden begeleid door studenten. De rest van je week leer je allerlei verschillende toekomstige medestudenten kennen, dus niet alleen van je eigen studie! Jouw studentenstad wil je natuurlijk zo snel mogelijk goed leren kennen. Deze stad wordt je nieuwe thuis, of tenminste de plek waar je veel uren zal slijten tijdens je studententijd. Door de NED weet jij al alle leuke plekjes te vinden in Eindhoven, zelfs voordat de introductieweek is begonnen. Je leert de stad bijvoorbeeld kennen door verschillende activiteiten die zullen plaatsvinden door heel de stad heen, en door rondleidingen in de mooiste panden van Eindhoven. Via de mensen die je leert kennen kun je daarnaast makkelijk een kamer vinden, als je die nog niet had.

Georganiseerd door studentenverenigingen

De NED wordt georganiseerd door de drie studentengezelligheidsverenigingen in Eindhoven; E.S.C, SSRE en Demos. Door bij een studentenvereniging te gaan bouw je in een mum van tijd vriendschappen op. Daarnaast kan je jezelf buiten je studie nog extra ontwikkelen in bijvoorbeeld samenwerkingsvaardigheden, door commissies te doen. Dus, wil jij het Eindhovense studentenleven leren kennen? Houd dan 4 t/m 7 juni vrij en kom ook naar de NED!

Meer informatie Na Examen Dagen

Ga naar onze site voor meer informatie en like+volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van wanneer de inschrijvingen open gaan. www.naexamendagen.nl Hopelijk tot ziens bij de NED!

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op