← Terug naar overzicht

Studiegerelateerde bijbanen in Eindhoven

Wil jij een bijbaan die bij jou studie past? Dat is soms nog niet zo gemakkelijk. Gelukkig heb ik een aantal hele gave bijbanen voor jou op een rij gezet die jouw studie ondersteunen!

Ontdekfabriek

Ben jij een creatieveling en vind je het ook nog leuk om met je handen te werken? Dan is De Ontdekfabriek misschien wel iets voor jou. Hier ga je aan de slag met allerlei technische workshops zoals werken met een greenscreen of een vacuümmachine. Je kunt er zelfs minecraft workshops gaan geven. Natuurlijk is deze baan ook geschikt als je een opleiding volgt in de kinderopvang of PABO. Je begeleidt kinderen op een hele leuke manier!

Begeleider zomerkamp

De zomer komt nu heel langzaam eraan gekropen, dus is het tijd om te gaan solliciteren op de leukste zomerkampen van Nederland of Europa! Dit kan zijn als animator, als kok of misschien wel als yogadocent. Er zijn zo veel mogelijkheden. Denk ook aan een plek als Center Parks waar je als bijbaan lekker kunt bijverdienen in de recreatie sector.

Kinderopvang

Doe jij een pedagogische studie? Dan is werken in de kinderopvang misschien wel iets voor jou. Vang de kinderen op na schooltijd en ga er lekker op uit. Bedenk verschillende activiteiten en ontwikkel jezelf in je pedagogisch handelen. Een hele waardevolle bijbaan waarin je heel veel kunt leren.

Bijles

Jij bent natuurlijk vast wel ergens goed in. Of dit nu wiskunde, economie, grafisch ontwerpen of iets anders is. Je kunt het gewoon aanbieden in de vorm van bijles! Tegenwoordig is iedereen met zijn/haar persoonlijke ontwikkeling bezig en hebben ze daar ook geld voor over. Op deze manier kun jij jouw passie met anderen delen en krijg je er ook nog eens wat voor. Het fijne aan bijles geven is dat je zelf je uren kunt inplannen. Zo ben jij eigen baas!

Blogger

Ben je nu helemaal weg van schrijven en communicatie? Dan is een bijbaan als content creator misschien wel iets voor jou. Bij Studentensteden zoeken we altijd nog fanatieke schrijvers die het ontzettend leuk vinden om jouw verhalen te delen. Dus wees niet te verlegen en stuur gewoon brutaal een berichtje! Wie weet word jij dan wel een van onze nieuwe collega’s.

Staat er nu niets tussen wat bij jouw opleiding aansluit? Kijk dan eens op studiegerelateerdebijbanen.nl. Daar vind je ontzettend veel leuke jobs die bij jouw studie passen!

Meer studentennieuws

bomen planten
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden