← Terug naar overzicht

Leuke dateplekken in Eindhoven voor Valentijnsdag

Of je nu wel of geen geliefde hebt: Valentijnsdag staat weer voor de deur. Deze plekken zijn perfect voor een date in Eindhoven!

Gamestate

Eindhoven is een hele toffe plek rijker, namelijk Gamestate! Dit is natuurlijk heerlijk Amerikaans, want we hebben dit allemaal in de films gezien. Nu dus ook in Eindhoven voor jong en oud waar je allerlei spelletjes kunt spelen. Je kunt zelfs van die gave tickets scoren. De gamehal is wel 500m2 met meer dan 75 verschillende speelautomaten. Hier kun je dus perfect je date uitdagen. Nu maar hopen dat de ander tegen zijn verlies kan!

Schaatsbaan

Een lekkere cliché date, maar stiekem toch altijd wel heel erg leuk. Samen hand in hand schaatsen over het ijs. Wie zou de eerste zijn die valt? Na alle pret schuif je de kantine in om een lekkere chocolademelk met slagroom te drinken. Daarna houd je een wedstrijdje wie er het eerst 400 meter kan schaatsen en ga dan met een dikke vette glimlach naar huis.

Pizza!

Iets wat gewoon altijd heel erg lekker is en wat helemaal niet duur is, is een pizza date. Bij Martini’s op het Victoria Park zit je heel erg knus, maar ben je toch zo in het centrum. De pizza’s zijn lekker knapperig en je mag zeker de huisgemaakte tiramisu niet overslaan. Ga een drankje doen bij Restaurant Victoria dat ernaast zit en je hebt een zeer geslaagde avond.

Salsa

Bij Salsa Connexion is het open dag. Sleep je vriend of vriendin mee de dansvloer op en probeer de verschillende stijlen uit. Wordt het salsa, bachata of het intieme kizomba? Je hebt in ieder geval een superleuke avond waar je heel veel gaat leren. Het is helemaal niet eng, want iedereen heeft het nog nooit gedaan. Pas op, want dansen werkt heel erg verslavend!

Shared Diner

Bij De Stadsbrouwerij weten ze wel dat liefde door de maag gaat. Voor €29,50 kun je daar een 3 gangen menu proeven met vijf heerlijke bourgondische gerechten. Natuurlijk krijg je daar bijpassende biertjes bij. Dat wordt dus sowieso een geslaagde avond en je maakt je vriend er heel erg blij mee.

Deze uitjes kun je natuurlijk ook gewoon met je beste vrienden doen. Steek maar lekker de draak met al die kleffe stelletjes!

Meer studentennieuws

handig voor studenten
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden