← Terug naar overzicht

Low budget activiteiten in de vakantie

Zin om op pad te gaan in de vakantie, maar niet zo veel te besteden? Deze activiteiten zijn perfect om te doen!

Gamestate

Nodig al je vrienden uit en ga een avondje naar de gamehal! Bij Gamestate heb je keuze uit meer dan 75 speelautomaten en meer dan 100 games. Perfect om te testen wie er het beste is in airhockey of life-size candy crush. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt doordat je zelf bepaalt hoeveel geld je op je pasje zet. Scoor jij de meeste tickets, dan maak je misschien wel kans op hele leuke prijzen!

Naar de bios

Nu denk je misschien dat de bioscoop meteen heel duur is, maar bij Natlab kun je voor €6,50 als student naar binnen! Hier draaien misschien niet alle reguliere films, maar het aanbod is breed en er zit altijd wel iets tussen wat je leuk vindt.

Carnavalsoptocht

Op 2 maart wordt dit jaar de carnavalsoptocht gehouden. Het is altijd leuk om naar te kijken en het kost je helemaal niets. Op deze manier kom je toch goed in de carnavalsstemming en kun je van de sfeer meegenieten. Voor de kroegentocht zijn de stropdassen helaas al helemaal uitverkocht, maar je kunt natuurlijk nog steeds alle kroegen af!

Montana

Online kun je eigenlijk altijd wel een kortingsbon vinden om te gaan skiën of snowboarden. Je hebt een echt dagje uit en het is sowieso dikke vette pret met je vrienden. Kun je echt niet vooruit komen in de sneeuw? Hopelijk valt er dit jaar wel sneeuw of ga lekker schaatsen met je vrienden bij Montana Snowcenter!

Ga wandelen

Het is misschien nog een beetje fris, maar zodra het zonnetje schijnt is het heerlijk weer om naar buiten te gaan. Dan is je kater ook zo verdwenen. De bossen in Waalre zijn prachtig om te wandelen. Begin bij het nieuwe Gemeentehuis en loop zo een lekker rondje. Je kunt ook naar Valkenswaard vanaf pannenkoekenhuis De Clown lopen, dan heb je meteen iets leuks om naar uit te kijken!

Rolschaatsen

In het oude pand van de V&D zit nu een rolschaatsbaan. Ze organiseren allerlei leuke avonden waar je kunt aansluiten. Het lijkt mij echt hilarisch om een keer te doen, zeker omdat het zo’n historisch pand is. Je kunt er zelfs roller durby doen als je durft!

Met deze leuke activiteiten kom je de vakantie zeker door of ga je voor vijf dagen carnavallen?

Meer studentennieuws

handig voor studenten
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden