← Terug naar overzicht

De leukste woonwinkels van Eindhoven

Woon jij op jezelf en kun je wel wat wooninspiratie gebruiken? Dan moet jij zeker een bezoekje brengen aan een van deze woonwinkels in Eindhoven!

Home Stock

Dit is natuurlijk het pareltje op de Nieuwe Emmasingel: Home Stock! Hier kun je als interieur liefhebster echt helemaal losgaan met fluwelen banken, koperen lijstjes en industriële lampen. Daar hangt helaas ook wel een prijskaartje aan, maar ik ga er heel graag langs om inspiratie op te doen. Ook hebben ze af en toe leuke producten in de sale, dus laat je zeker niet afschrikken om gezellig binnen te lopen.

Le Freak Botanique

Ben jij ook net zo dol op plantjes in je huis als ik? Dan is Le Freak Botanique ideaal voor jou. Deze kleine plantenwinkel heeft iedere keer weer hele bijzondere planten in haar winkel staan, waar je zeker voor langs wilt komen. Je krijgt meteen advies over de verzorging van de planten zodat je zeker weet dat je ze niet meteen doodt. Perfect dus!

Dille & Kamille

Ja ook Eindhoven is nu een Dille & Kamille rijker en hier hebben ze werkelijk alles voor in huis. Van plantjes tot koekvormpjes tot ovenschalen. Ook verkopen ze hele lekkere kruiden voor een lief prijsje. Op deze manier wordt interieurshoppen wel heel verleidelijk, zeker onder het genot van een heel lekker taartje in hun deli afdeling.

Urban Shopper

Natuurlijk mag je dit pareltje op Strijp-S niet overslaan. Hier zitten namelijk OKER en Kriz Interior & Lifestyle. Hier koop je dus echt heel persoonlijk je interieur accessoires. Het mooie hiervan vind ik dat je heel dichtbij de ondernemer staat. Je ondersteunt echt de locals uit Eindhoven en dat is soms ook heel wat waard als je kijkt naar de standaard Ikea meubels.

Gusj

Niet ver van de Urban Shopper vind je Gusj Market waar je als creatieveling je hart kunt ophalen. Geweldige vintage meubels zijn hier te vinden, zowel heel groot als heel klein. Hier vind je niets saais, want alles is wel een kleurenexplosie zodat je jouw huis zo creatief mogelijk kunt inrichten. Heel gaaf om een paar opvallende items in je huis te zetten met een uniek verhaal. Dan heb je een echte eyecatcher!

Loods040

Ben jij een echte vintage en antiek fan? Dan zit je bij Loods040 helemaal op je plek! Hier hebben ze een enorme collectie van vintage, antiek en indistrueel design waar je als liefhebber helemaal los kunt gaan. Je vindt Loods040 iets buiten het centrum, namelijk op de Aalsterweg!

Dus sla je slag en geef je huis/kamer in het nieuwe jaar een geweldige make-over! 

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Meer studentennieuws

winter snow cold
Abonneren op