← Terug naar overzicht

Doe eens een workshop in Eindhoven!

De standaard filmavond hebben we nu wel gehad. Daag jezelf of je vrienden uit en doe eens een workshop! In Eindhoven zijn genoeg workshops waar jij aan mee kan doen!

Cabaret van Leon van der Zanden

In januari geeft Leon van der Zanden een interactieve workshop in de Bibliotheek Eindhoven. Hier wil je natuurlijk bij zijn als cabaret liefhebber. Hij gaat aan de slag met het contact maken met het publiek, de verbinding zoeken en natuurlijk het gebruik van humor. Je gaat zelf ook aan de slag met dit alles. Lachen gegarandeerd!

Italiaanse kookworkshop

De Vershal is natuurlijk een toplocatie en hoe leuk is het om daar eens een kookworkshop te doen! Bij Cucina Italia weten ze er alles van en staan ze open om jou de kneepjes van de Italiaanse keuken te leren. Zo hebben ze een cursus zelf pasta maken of de kunst van risotto. Ook heel erg leuk om cadeau te doen!

Spaces Acht

Bij SpacesAcht kun je hele leuke workshops volgen over het decoreren van je servies! Ook doet ze allerlei dingen met keramiek, dus perfect om je innerlijke crea bea los te laten.  Een middagje lekker creatief bezig zijn en met een heel leuk resultaat naar huis!

Acroyoga

Liever plezier met zijn tweeën? Ga dan een workshop acroyoga doen. Tijdens deze workshop leer je allerlei basisbewegingen met zijn tweeën. Je kunt je angst voor liften overwinnen en de hoogte opzoeken samen met je partner!

Jouw eigen gin maken

Bij de Bottle Distillery maak je je eigen gin! Ideaal voor een uitje met je vrienden. Je krijgt eerst een toffe rondleiding waarna je alle info krijgt over gin die je nodig hebt om je eigen gin te maken. Denk aan een distilleerketel, het rijpingsproces en natuurlijk proeven! Daarna ga je aan de slag met allerlei combinaties van extracten om jouw eigen gin te maken. Wie van jouw vriendengroep maakt de lekkerste gin?

Meer studentennieuws

Borrelplank
handig voor studenten
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden