← Terug naar overzicht

Shared dining in Eindhoven met je vrienden

Kun jij ook nooit kiezen wat je wilt eten? Ga dan voor shared dining... Zo kun je alles proeven!

UMAMI

De letterlijke vertaling van UMAMI is heerlijke smaak. Het staat dan ook bekend als de vijfde smaak naast zoet, zout, zuur en bitter. Hier krijg je twee gerechtjes per gang die je samen kunt delen. De kwaliteit is hier ontzettend goed en je ontdekt de Aziatische keuken op een hele nieuwe manier!

Giornale

Deze lifestyle bar staat in het teken van de eerste levensbehoefte van de mens: genieten! Het is een bar en restaurant in één, maar met een touch uit de jaren 60/70. Je bestelt allemaal kleine gerechtjes en het feest op tafel kan beginnen. Het leuke aan Giornale is de krant waar ze het nieuws delen over de gerechten die geserveerd worden.

Berlage Kitchen & Bar

Al sinds 1986 zit Berlage op de Kleine Berg en staan ze klaar voor ieder publiek. Ze zijn niet voor niets vaker uitgeroepen tot een van de beste café’s van Brabant. Nu zijn ze helemaal vernieuwd en staat het helemaal in het teken van shared dining. Een van de leukste dingen vind ik het surprise menu. Zo krijg je allerlei leuke gerechtjes waar je zelf misschien niet aan gedacht had!

Flavour and Spice

Voorheen heette Flavour and Spice Afghani maar een nieuw jasje en heerlijk eten. Bestel zogeheten een ''tafeltje vol''. Dit is een combinatie van de populairste gerechten uit de Perzische keuken. Het zijn gerechtjes met een moderne twist en zo ambachtelijk mogelijk bereid.

Victoria Eindhoven

Op een van de nieuwste plekken uit Eindhoven zit nu Restaurant Victoria waar je een mezzetafel kunt bestellen. Je krijgt dan allerlei warme en koude mezzes die je kunt delen en natuurlijk met een lekker dessert. Toch liever zelf de baas over wat je eet? Ze hebben ook een losse kaart waar je baba ganoush kunt bestellen en een birwat. Geen idee wat het is? Ga dan zeker langs!

Pak je agenda erbij en plan een heerlijke diner dat met je vrienden!

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Meer studentennieuws

winter snow cold
Abonneren op