← Terug naar overzicht

Plekken in Eindhoven voor een uniek cadeau

Je wilt natuurlijk altijd een leuk cadeau geven, maar soms heb je het in de grote shop-straten wel gezien. Ik heb de oplossing voor je: een lijstje met allerlei leuke plekken in Eindhoven voor een uniek cadeau!

Feel Good Market

Dit is natuurlijk de eerste plek waar ik aan dacht. Deze leuke markt op iedere derde zondag van de maand is altijd supergezellig en je vindt hier allerlei zelfgemaakte en originele cadeautjes die je onder de boom kunt leggen. Ook spelen er vaak bandjes en staan er superlekkere foodtrucks. Maak er gewoon een gezellig daguitje van en je zal je zeker vermaken!

Urban Shopper

Ook op Strijp-S zit de Urban Shopper. Dit is een grote winkel met allerlei mini-winkeltjes erin. Verschillende ondernemers verkopen hier hun producten en dat kan echt uiteenlopen van fietsen tot lp’s tot kaarten. Voor ieder is er wel iets! Het hipster gehalte is erg hoog, wat je ook al merkt aan het enorme winkelwagentje dat voor de deur staat.

Vershal

Strijp-S is gewoon de place to be, want in de Vershal kun je ook allerlei unieke cadeautjes scoren. Zo kun je bij Cucinare Italia hele leuke kookcursussen cadeau doen. Dat is echt een cadeau dat ik wel zou willen krijgen! Ook verkopen ze hele lekkere flessen wijn en hebben ze allerlei verschillende taartjes en heerlijke kruiden. Zelfs planten hebben een plekje weten te bemachtigen in deze enorme hal. Je kijkt je ogen uit en het leuke is dat je met alle ondernemers gewoon een praatje kunt maken. Op die manier krijg je echt het originele verhaal te horen!

Dille & Kamille

Dit is misschien geen superunieke plek, maar ze hebben er wel unieke cadeautjes. Zo hebben ze een enorme boekencollectie die uiteenloopt van atlassen, moestuinboeken tot kookboeken. Voor iedereen is er wel iets. Ook verkopen ze allerlei lekkere kruiden en kookpakketjes. Natuurlijk kun je er als bakfanaat je hart ophalen. Ze hebben zo ontzettend veel spulletjes dat je er voor iedereen wel iets kunt vinden! De Dille & Kamille is pas net geopend en zit op de Hooghuisstraat.

Nu hoef je alleen nog maar alle winkels af met je lijstje en kun je iedereen verrassen met een perfect cadeau! 

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Wordt dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op