← Terug naar overzicht

De beste sushirestaurants van Eindhoven

Soms moet je toegeven aan die sushi-cravings. Alleen zijn er in Eindhoven zo veel verschillende plekken. Welke is nu het beste? Ik ging op onderzoek uit en zette mijn favorieten op een rij!

MOOD

Dit is misschien wel de bekendste plek uit Eindhoven om sushi te gaan eten. Sinds kort hebben we zelfs twee vestigingen! MOOD zit nu zowel in het centrum als op Strijp-S. Nu kunnen we op twee plekken genieten van hun geweldige sushiboten. Eveline Wu heeft het helemaal voor elkaar, maar wisten jullie dat het op zaterdagmiddag happy hour is? Ze zag dit op vakantie en paste het concept hier ook toe. Je lievelingssushi, maar dan voor minder! Daar worden we als studenten heel gelukkig van.

Miss Temaki

Dit is misschien wel mijn favoriete plek om sushi te eten. Ten eerste zit Miss Temaki in de Down Town Gourmet Market, wat al een van mijn favoriete hangouts is. Ten tweede is hun sushi echt goddelijk! Laat je verrassen met de sushiplank. Deze is crunchy en bomvol smaak! Je betaalt misschien iets meer voor deze sushi, maar het is het helemaal waard!

Sakana

Liever all you can eat sushi? Dan is Sakana een goede optie voor je. Hier bestel je iedere ronde met een tablet. Geen gedoe meer met papiertjes en het ophalen ervan. Je toetst alles in en het wordt afgeleverd bij je tafel, super easy. Sla het toetjesbuffet zeker niet over. Zo hebben ze er groene thee ijs en zelfs zwart ijs! Een avondje simpel genieten, maar weet wanneer je moet stoppen. Je wilt niet met buikpijn naar huis.

Kreeftenbar

Niet alleen MOOD heeft een lekkere sushiboot: de Kreeftenbar kan er ook wat van. Sommigen zeggen zelfs dat de sushi hier beter is dan bij MOOD. De Kreeftenbar heeft een plekje veroverd op de Kleine Berg en is er niet weg te slaan. Ook hier hebben ze happy hour geïntroduceerd, maar dan op een zondag. Zoals de naam al doet vermoeden kun je hier niet alleen sushi eten, maar ook geweldige kreeft of andere gerechten uit de Aziatische keuken.

Zo veel keus in Eindhoven! De volgende keer dat jij last hebt van sushi-cravings weet je waar je heen moet.

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden