← Terug naar overzicht

Griezelen met Halloween

feestjes Halloween Eindhoven

Halloween staat al bijna voor de deur en dat betekent natuurlijk een griezelig goed feestje! Wat er allemaal te doen is, lees je in deze blog. 

Herrie met Gerrie X Bondgenoten

Op 27 oktober kun je komen feesten op hèt Halloweenfeest bij de Bank. Er wordt een mix van techhouse/disco en house klassiekers gedraaid. Overal zullen danseressen, decoratie, confetti en andere versiersels zijn. Natuurlijk is er tijdens Bondgenoten een heerlijke mix van R&B en guilty pleasures uit de 00’s en 90’s. Dat betekent natuurlijk maar één ding: kostuum aan en dansen maar. Pas op: want een kostuum dragen, is kusjes vragen.

Café Costa

Dit jaar is het weer gek, gekker, gekst bij Café Costa. Als jij verkleed komt krijg je het eerste drankje naar keuze helemaal gratis. Er is zelfs een prijs voor de best verklede persoon van de avond. Je wint dan een fles Dutch drop. Als dat geen excuus is om je foute kostuums uit de kast te trekken, weet ik het ook niet meer.

Cannibals of the night

Bij Santiago de Cuba kun je op een heel ander level komen griezelen. De hele nacht worden er enge latin, urban, house en reggaeton beats gedraaid, waardoor je de hele nacht door wilt dansen. Er zijn twee verschillende areas waar je terecht kunt. Er worden heerlijke cocktails en shots voor je klaargemaakt maar pas op dat je niet schrikt van de verrassingen die je te wachten staan.

Pand54

Het weer wordt guur en het is weer snel donker buiten. Alles wordt enger en donkerder. Halloween wordt gevierd bij Pand54 met lekkere hapjes en een goede prijzenpot. Natuurlijk is hier ook een kostuumwedstrijd, dus ga helemaal los. Trek je engste kleren aan en smeer de spannendste schmink op. Ben jij de engste van de avond?

Bartenders

Ga jij los is in het grootste spookhuis van Eindhoven? Op naar Bartenders. Ze hebben de speciale Halloween buckets al voor je klaar staan. Het is een avond met top entertainment, toffe DJ’s en speciale Halloween shots. Dat beloofd een wild avondje te worden!

Het enige waar jij je nu nog druk over hoeft te maken is wat jouw outfit wordt!

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Wordt dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op