← Terug naar overzicht

Twee keer zoveel mobiele data voor studenten in studentenhuizen gesponsord

Data

Telfort breidt vanaf 15 oktober CombiVoordeel uit. Woon jij in een studentenhuis? Dan kun je alle abonnementen op het zelfde adres combineren, zodat iedereen wordt beloond met 2x zoveel data. Dit geldt voor zowel huidige als nieuwe Telfort klanten.

Slim combineren op één adres

Met de uitbreiding van CombiVoordeel beloont Telfort nu ook hun mobiele klanten. Het voordeel van 2x zoveel data past goed bij studenten die steeds meer gebruik maakt van mobiel internet. Iedereen op één adres kan hier dus nog meer van genieten. Allemaal YouTuben, Netflixen, en al je spotifylists luisteren waar en wanneer je maar wilt. Ideaal dus voor iedereen in jouw studentenhuis zeker als er geen stabiel of te sloom WiFi-netwerk is. Maar ook handig voor als je in de trein zit of een tussenuur hebt. Kortom, wie slim combineert wordt bij Telfort beloond met Telfort CombiVoordeel!

Over Telfort

Telfort is het betrouwbare en kostenbewuste merk in de telecommarkt en biedt zowel mobiele telefonie als internet, tv en bellen voor thuis. Het bedrijf richt zich op zowel consumenten als zakelijke klanten en biedt voordelige producten en diensten. De producten zijn verkrijgbaar via telfort.nl, Telfort winkels, telefonisch via 0800 – 17 07 en in telecomspeciaalzaken. Telfort maakt gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk.

Al klant bij Telfort?

Ben je al klant bij Telfort en heb je twee mobiele abonnementen (of meer) op één adres? Dan ontvang je vanaf 15 oktober iedere maand automatisch 2x zoveel data. Daar hoef je verder niets voor te doen. Ook als nieuwe klant profiteer je van dit voordeel als je 2 mobiele abonnementen van Telfort combineert op hetzelfde adres. Wil je meer weten? Lees hier meer over CombiVoordeel van Telfort en hoe het precies in z’n werk gaat.

Meer studentennieuws

Borrelplank
handig voor studenten
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden