← Terug naar overzicht

Wat te doen in september?

Het studiejaar is weer begonnen, maar natuurlijk verlangen we allemaal naar onze vrije tijd. Ik geef jou een paar tips zodat jij je niet hoeft te vervelen!

Jungle Festival

Kom feesten in de kleurrijke jungle van het Jungle Festival. Een festival vol verrassingen en vrolijkheid. Geen standaard festival, want de creatieve concepten zullen centraal staan. Zo is er een silent disco met wel drie verschillende DJ’s waar je tussen kunt switchen. Als dat geen gezellige boel wordt, dan weet ik het ook niet meer!

Appelplukdagen

Op 8, 15 en 22 september kun je appels komen plukken in de Philips Fruittuin! Nu denk je misschien saaaaai, maar met zijn allen is het ontzettend gezellig. De appels kosten maar €1,25 per kilo, dus dat is zeker de moeite waard. Neem een kijkje waar de appels echt vandaan komen en loop een rondje over de markt met allerlei streekproducten. Honger gekregen? Bij de Philips Fruittuin zit ook een heerlijk pannenkoekenrestaurant waar je kan gaan smullen!

Eindhovense Bier Feesten

Natuurlijk kan Eindhoven niet zonder een eigen bierfeest! Op 8 september worden de eerste Eindhovense Bier Feesten georganiseerd. Verschillende Eindhovense brouwers laten zien wat ze in huis hebben en hoe mooi onze speciaalbier cultuur is. Wel hebben ze jouw hulp nodig, want je kunt stemmen op je favoriete bieren. Dus verzamel je op het Wilhelminaplein en geniet!

Eindhoven Maker Faire

Een mix van spelen met techniek en creativiteit ontdekken, dat is de Maker Fair in het Klokgebouw en Ketelhuisplein. Je vindt hier nieuwe projecten en creaties. Denk hierbij aan 3D-printers, drones, virtual reality installaties en robots. Je kunt er zelfs met fooddesign aan de slag. Voor iedereen die gericht is op de toekomst en zich wil laten verrassen. Ook zullen er allerlei foodtrucks aanwezig zijn waar je een heerlijke bite kunt scoren!

Pubquiz Wildeman

Iedere woensdagavond is het raak bij De Wildeman. Het is dan namelijk tijd voor een pubquiz! Weet jij alles over sport, televisie of geschiedenis? Stel je eigen team samen en kom samen voor een gezellige avond. Durf jij het aan te gaan met de andere teams? Misschien ga je er dan wel met de prijs vandoor.

Met al deze leuke evenementen hoef jij je zeker niet te vervelen!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden