← Terug naar overzicht

Dit is de ideale bijbaan voor deze zomer… en daarna!

bijbaan

Het is zomer! En dat betekent dat je nu eindelijk mag genieten. Tijd voor festivals, terrasjes misschien wel een (verre) reis! Maar heb je al bedacht hoe je dit allemaal gaat betalen? Geen stress! Wij vonden namelijk de meest chille studentenbijbaan voor deze zomer!

Flexibele bijbaan

De meest chille bijbaan voor deze zomer is om via Temper aan de slag te gaan als zzp’er in de horeca. Temper is een platform waar horecagelegenheden shifts plaatsen waar jij op kan reageren. Zij brengen dus eigenlijk vraag en aanbod in de horeca samen. Het voordeel hiervan is dat jij helemaal zelf kiest waar, wanneer en voor welk tarief je werkt. Hierdoor kan jij je bijbaan perfect combineren met al jouw zomerplannen. Super flexibel dus! Om aan de slag te gaan via Temper moet je alleen even een BTW-nummer aanvragen. Op deze manier sta jij geregistreerd als zzp’er en kan je elke klus aannemen die jij wilt! Vind je het maar lastig om zo’n BTW-nummer aan te vragen? Geen paniek! Temper helpt je namelijk bij het aanvragen van het gratis BTW-nummer en de uitbetaling van je werk.

Voor- en nadelen voor zzp’ers in de horeca

Waarom dit nou de ideale bijbaan is? Dat komt door de vele voordelen die eraan kleven! Je kan Temper bijvoorbeeld drie keer uitproberen voordat je een gratis BTW-nummer moet aanvragen. Ook bepaal je helemaal zelf wanneer, waar en voor welk uurloon je werkt. Je kan zelfs 57% meer per uur verdienen in de horeca dan wanneer je bijvoorbeeld via een uitzendbureau werkt. En ben je een weekje op vakantie? Dan reageer je gewoon niet op openstaande shifts in die week. Hoef je ook geen discussies te voeren met je bedrijfsleider om vrij te krijgen. Wel zo handig ;).

Een ander voordeel is dat je je nooit verveelt! Je werkt steeds in een andere omgeving met andere mensen. De ene dag sta je bijvoorbeeld in de bediening van een chic restaurant, terwijl je de nacht erna staat te shinen achter de bar van een toffe club. Het enige minpuntje dat wij kunnen bedenken, is dat je zelf even je BTW-aangifte moet doen. Maar dat is helemaal niet ingewikkeld en zo gebeurd! En als je toch vragen hebt, is Temper nooit te beroerd om ze te beantwoorden.

Hoe meld ik me aan?

Na het lezen van de vele voordelen, wil jij je natuurlijk zo snel mogelijk aanmelden. Het enige wat je even moet doen is een profiel aanmaken op Temper. Hiermee krijg je een overzicht van alle leuke horecaklussen bij jou in de buurt. Om zeker te zijn van werk, kan je het beste op zoveel mogelijk shifts reageren. Daarna krijg je een mailtje van de werkgever of ze je inhuren voor de klus of niet. Voor elke shift die jij gedraaid hebt, zorgt Temper dat je binnen 3 dagen betaald wordt. Super simpel dus!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden