← Terug naar overzicht

Zomerse activiteiten in Eindhoven

De zomer is losgebarsten en dat betekent natuurlijk dat we lekker naar buiten kunnen om eropuit te gaan. Ik vertel je waar je heen moet!

Food festival

Nodig je vrienden uit en ga eens naar een foodfestival. Er hangt altijd een gezellige sfeer en vaak spelen er nieuwe bandjes die graag hun muziek met je willen delen. Natuurlijk word je omringd  door allerlei lekkere geuren die je smaakpupillen op scherp zetten. Laat je verrassen door een van de vele gerechtjes en ervaar een smaakexplosie. De leukste foodfestivals zette ik al voor je op een rijtje, maar mijn favoriet is TREK!

Zwemmen bij de IJzeren Man

Natuurlijk kun je in de zomer naar een zwembad gaan, maar de IJzeren Man is veel leuker. Zo heb je toch nog echt zand onder je voeten en is het water ijzig koud. Dat in combinatie met een volleybal en een ijsje en je hebt een zeer geslaagde middag! Je betaalt maar een beetje entree en dan kun je er de hele dag lekker liggen. Saai alleen maar liggen? Er is ook een duikplank waar je af kunt springen en kun je zwemmen naar een vlonder. Een prima uitje voor een warme dag.

Bijzondere ijssmaken proeven

Vanille en chocolade kennen we allemaal, maar wat dacht je van gin-tonic, bacon of ruby? Bij Intelligentia ICE weten ze wel van aanpakken en daar hebben ze dan ook allerlei bijzondere smaken voor je klaar liggen. Natuurlijk mag je die gewoon even proeven, voordat je een heel bolletje besteld. Als je echt wilt uitpakken, kun je ook een beetje suikerspin op je ijsje laten doen. Ik was echt weer even een blij kind!

Bottle Distillery

Natuurlijk hoort er ook een drankje bij het warme weer. Even net iets anders dan een terrasje is de Bottle Distillery in Eindhoven. Hier kun je je opgeven met je vrienden voor een proeverij of een workshop. Je kunt verschillende soorten bieren, wodka en gins komen proeven of tijdens de workshop je eigen gin ontwerpen. Deze krijg je dan ook echt mee naar huis! Dit is nog eens wat anders dan liggen bakken in de zon!

Jullie hoeven je de komende zomer dus zeker niet te gaan vervelen... Veel plezier!

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Wordt dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Esmee studentondernemer studentensteden
Abonneren op