← Terug naar overzicht

De leukste terrasjes in Eindhoven - deel 2

De zomertijd is ingegaan, de avonden worden steeds langer en de temperaturen steeds hoger. Perfect om lekker op het terras te zitten en lekker na te borrelen met vrienden!

Down Town Gourmet Market

Zijn jullie het nog niet zat om deze hotspot te horen? Het is en blijft mijn ultieme favoriet om te eten en te borrelen. De vibe is hier altijd zo ontzettend gezellig. Je kunt gewoon uit alle verschillende soorten eten kiezen en het smaakt altijd goed! Ook verkopen ze hier lekkere ijsjes van KEES om de avond lekker af te sluiten!

De Vooruitgang

De Markt is natuurlijk altijd perfect om op het terras te zitten, maar mijn favoriet is De Vooruitgang. Al komt De Wildeman ook erg dichtbij. Zowel binnen als buiten is het genieten. Ze serveren een hele goede gin tonic! Natuurlijk kun je ook gewoon een biertje of een wijntje nemen, maar als je goed naar de kaart kijkt zie je dat ze nog veel meer te bieden hebben. Laat een van je vrienden eens voor je bestellen en laat je verrassen!

Zoet & Zout

Op de hoek van de Nieuwstraat vind je Zoet & Zout. Dit lijkt misschien een plek waar je ouders heen zouden gaan, maar je hebt hier wel heel lang zon. Daarnaast hebben ze hier ook echt geweldige nacho’s. Die moet je gewoon met je vrienden delen (alleen krijg je het echt niet op).

VANE

Wisten jullie al dat Eindhoven een rooftopbar heeft? Jazeker! VANE bevindt zich op de bovenste verdieping van het NH hotel. Hier kun je terecht voor superlekkere cocktails die ze met liefde voor je bereiden. Nu is het wel een beetje fancy, dus kun je hier niet zomaar in je joggingpak naar binnen komen lopen. Het is iets exclusiefs voor jou en je vrienden. Ik kan je vertellen, het uitzicht is echt prachtig! Je moet hier absoluut en keer heen gaan.

Laat je vooral eens verrassen door iets anders dan je standaard café. Of bestel eens iets anders. Geen idee wat? Vraag het aan je serveerster. Misschien ontdek je wel een nieuwe favoriet!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden