← Terug naar overzicht

Vier de lentekriebels!

Het zonnetje begint steeds meer te schijnen en dat betekent dat de lente nu echt voor de deur staat! Wat is er allemaal te doen? Ik vertel het je in deze blog.

Avonden op het terras

Ja! Het is eindelijk weer fatsoenlijk weer om op het terras te gaan zitten! De heaters kunnen in de avonduurtjes misschien nog wel aan, maar het is tenminste niet meer pikkendonker. Scoor een heerlijke nachoschotel (bij de Vooruitgang hebben ze hele lekkere!) en geniet met een biertje of wijntje van de laatste zonnestralen. 

Buiten sporten

Ga lekker naar buiten! Je kunt gaan hardlopen, mountainbiken, fietsen, skaten of gewoon lekker een stuk wandelen. Het is veel te lekker om je op te sluiten in een benauwde sportschool. Zeker nu het nog niet zo warm is als in de zomer kun je perfect sporten buiten. Het is ook nog eens een leuke activiteit om te doen met vrienden. Houd een hardloopwedstrijdje of ga met zijn allen volleyballen of voetballen in het park. Het klinkt misschien een beetje kinderachtig, maar er is een reden waarom je het vroeger altijd deed. 

Groene vingers

Misschien woon je nog thuis en misschien heb je wel helemaal geen tuin of balkon, maar haal eens nieuwe planten of bloemen in huis. Het geeft meteen een heel fris gevoel en het ruikt ook heel erg lekker. Als je geen groene vingers hebt, koop dan een hele simpele plant zoals een pannenkoekplant of een cactus. Zo lijkt het toch alsof je groen in je huis hebt, je hoeft er alleen niets voor te doen. 

Nieuwe hotspots

Ga op ontdekking! Wat is er deze winter allemaal bijgekomen? Zo kun je nu mega lekkere tosti's gaan eten bij Toasted & Roasted, stel je een heerlijke wafel samen bij Waffelicious of ga je voor een biefstuk bij So de Jus? Heel leuk om al deze nieuwe dingen te gaan proeven en ontdekken. Hierna kun je meteen al je vrienden vertellen waar ze echt nog een keertje heen moeten met jou. 

Scoor je eerste ijsje

Het ijsseizoen is weer begonnen! Bij Intelligentia ICE op Strijp-S hebben ze echt de lekkerste ijsjes uit de omgeving. Iedere maand hebben ze nieuwe smaken, dus je kunt iedere keer weer terugkomen voor iets nieuws. In het centrum is KEES bij de Down Town Gourmet Market mijn favoriet. Genoeg keuze dus als je trek hebt in een lekker ijsje. 

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Wordt dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Esmee studentondernemer studentensteden
Abonneren op