← Terug naar overzicht

Vier originele date-ideeën in Eindhoven

Februari is de maand van de liefde, want Valentijnsdag komt er weer aan! Vaak wordt Valentijnsdag gezien als overdreven, 'vreselijk' of onzin. Toch is deze dag een mooi moment om weer eens even extra tijd met je liefde door te brengen. Even geen studiestress, storende whatsappjes of mails die binnen stromen, maar alleen jullie twee. Om niet met te dure diners, rozen en hartjes aan te komen heb ik in deze blog wat leuke date ideeën voor je.

Klimmen bij Monk Bouldergym

Ga samen eens wat sportiefs doen! Samen zweten en elkaar motiveren kan leuk zijn, maar schijnt ook nog eens erg goed voor je relatie te zijn. Op Strijp-S zit Monk Bouldergym. Hier boulder je in een enorme hal zo hoog mogelijk met handen en voeten door het volgen van de uitgezette routes. Best uitdagend moet ik zeggen, maar met een klein beetje talent heb je het vast snel onder de knie. En natuurlijk heb je elkaar nog voor een extra steuntje in de rug!

Enversed Virtual Reality

Oke, dit is absoluut niet de goedkoopste optie, maar wel heel erg tof. Enversed is het grootste virtual reality center van Europa! Virtual reality is in de laatste jaren extreem populair geworden en wordt steeds vaker toegepast in marketing, de wetenschap, het onderwijs, maar het wordt ook gewoon voor de lol gebruikt. Bij Enversed kan je met zijn tweeën een half uur genieten van verschillende spellen en virtuele werelden.

Bottle Distillery

In het centrum van Eindhoven vind je de Bottle Distillery. Gevestigd in de Schellensfabriek worden hier bierbrand, gin, likeuren en wodka gebrouwen. In het proeflokaal kun je de producten proeven, in een pure vorm of in de vorm van een cocktail. Het leuke is dat je hier ook een rondleiding kunt volgen door de brouwerij. Je krijgt dan ook nog drie glaasjes om te proeven. Houd je dus wel van een drankje, dan is dit zeker een originele Valentijnsdate.

Glowgolfen

Mini golf klinkt meestal wat suf, maar met deze glow golf variant heb je misschien toch een leuke avond. Bij GlowGolf is de complete hal in glow in the dark stijl. Met 18 holes ben je hier waarschijnlijk wel even bezig. Ook is er de mogelijkheid om een 3D bril te huren waarmee deze golf ervaring nog net even wat specialer wordt.

Toch liever op zoek naar een leuk cafeetje of restaurant om wat te eten en drinken? Lees dan deze blog over uiteten in eindhoven met een studentenbudget of deze blog over borrelplekjes in Eindhoven

TIP: Valentijnsdag valt dit jaar (voor de meeste studenten) tijdens de carnavalsvakantie. Koop een treinkaartje voor een dag, stap in de trein en stap spontaan ergens uit waar je nog nooit bent geweest. Bevalt het niet? Dan stap je gewoon weer in de trein, op naar de volgende bestemming.

 

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Wordt dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

belastingaangifte doen
Abonneren op