← Terug naar overzicht

Een kroegentocht in Eindhoven

Een kroegentocht is altijd leuk om te doen! Nu het carnalval net voorbij is, kun je met deze tocht toch nog een beetje nagenieten! Gezellig met je vrienden op stap en nieuwe mensen leren kennen. Lees hier langs welke kroegen je moet gaan!

Plein 4

Als je vanaf het station richting het centrum loopt, dan kun je een klein uitstapje maken naar Plein 4. Vanaf het station ben je er zo. Hier houden ze iedere dag een Happy Hour van 16.00 uur tot 19.00 uur, dus zeker een mooi begin van de avond!

De Spijker

Hierna gaan we door naar Stratumseind waar je meteen De Spijker vindt die je niet mag missen. Dit eetcafé wordt ’s avonds omgebouwd tot hippe club waar je de lekkerste dansjes kan doen. Ze weten er ieder weekend weer een feestje van te maken!

De Thomas

Ben je al iets ouder en heb je geen zin in al die jonkies? Dan is De Thomas de plek voor jou. In dit monumentale pand kun je vanaf 21 jaar feesten. Al 15 jaar kun je hier lekker uitgaan en daarmee is De Thomas echt een begrip geworden in Eindhoven.

Altstad

Wil je ook nog een gratis optreden meepakken? Dan is de Altstad de place to be. In dit toffe café staan regelmatig bandjes op te treden die klaar zijn om ontdekt te worden. Ook werken ze samen met de Effenaar, dus je kunt zomaar verrast worden! 

Santiago

Liever wat meer salsa dan al die carnavalsmuziek? Kom dan naar salsabar Santiago waar je je moves kunt komen showen. Onder Cubaanse invloeden kun je hier lekker cocktails komen drinken in een echt salsacafé.

Cafetaria Stratumseind

Natuurlijk moet de avond afgesloten worden met een vette hap. Ga je voor friet, frikandellen of een lekkere kroket? Alles kan en alles mag!

Zodra je Stratumseind hebt gevonden, kan het feest beginnen! Nog niet genoeg inspiratie? Doe dan mee met een avondje stropdassen. Zo krijg je in iedere kroeg met je stropdas een gratis biertje! Aan het eind van de avond heb je alles gehad ;). 

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Wordt dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

belastingaangifte doen
Abonneren op