← Terug naar overzicht

Romantisch Valentijn in Eindhoven

Valentijn staat weer voor de deur, dus is het tijd om met je geliefde of met je vrienden wat leuks te gaan doen. Want daten en leuke dingen ondernemen kan altijd!

Schaatsen

De schaatsbaan in Eindhoven is nog lang niet gesloten, dus wordt het tijd om je kunsten te laten zien! Niet zo’n goede schaatser? Dan kun je natuurlijk altijd lekker dicht tegen elkaar aankruipen met een lekkere chocolademelk met slagroom! In de carnavalsvakantie worden er weer allerlei activiteiten georganiseerd dus je hoeft je zeker niet te gaan vervelen. Doe samen mee met een potje bouncebal en scoor die punten!

Down Town Gourmet Market

Ga lekker uit eten maar probeer eens wat nieuws! Op de Smalle Haven vind je de Down Town Gourmet Market waar je bij allerlei tentjes super lekker eten kunt verzamelen. Zo hoef je helemaal niet te kiezen tussen sushi of pizza. Je kunt alle kanten op en je maag laten beslissen. Het is hier ook heel gezellig om wat later te gaan borrelen, dus mag de avond maar lang duren.

Poolen

Een avondje poolen is ontzettend leuk en bij The Rex vlakbij het station krijg je ook nog eens 50% studentenkorting! De sfeer is relaxt en je kunt je skills laten zien aan elkaar. Maak er een weddenschap van. Degene die wint moet trakteren op een drankje. Wil je het helemaal bond maken? Dan kun je er ook terecht voor karaoke. Dat wordt zeker een geslaagde avond met z'n tweeën.

Flixbus

Liever naar een andere stad? Vlak naast het station kun je opstappen op de Flixbus. Deze brengt je overal naar toe voor een laag prijsje. Een dagje Antwerpen, Parijs of zelfs Londen! Vanaf Eindoven kun je bijna overal heen en het is ideaal voor als je geen zin hebt om te rijden. Je stapt in en even later word je wakker in de stad van je dromen.

Ben vooral lekker samen deze Valentijn. Of dit nu met je vriend(in) is of met je vrienden. Samen zijn is altijd gezellig met een van deze activiteiten.

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Wordt dan Junior Content Creator bij Eindhoven Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Esmee studentondernemer studentensteden
Abonneren op