U bent hier

Tandarts in Eindhoven

Als je in Eindhoven gaat wonen tijdens je studententijd is het prettig om de tandarts in de buurt te hebben. Zeker als je acute pijn aan je gebit hebt, is het fijn als je niet eerst naar de andere kant van het land moet met de trein. Wees dit soort problemen voor en zoek dus een tandarts in Eindhoven.

Tandarts vinden in Eindhoven

Ga je in Eindhoven wonen en heb je geen zin om voor je tandarts op en neer te moeten reizen? Zoek dan een nieuwe tandarts in Eindhoven. Op de website zorgkaartnederland.nl vind je een overzicht van tandartsen en andere zorgverleners in Eindhoven. Het is ook verstandig om te vragen aan studenten om je heen of zij goede ervaringen hebben met een bepaalde tandarts. Ben je aanvullend verzekerd voor de tandarts? Dan is het ook belangrijk om te checken of de tandarts een contract heeft met je zorgverzekeraar. Als er geen contract is, kan het zijn dat je minder vergoed krijgt dan bij een tandarts die wel een contract heeft met je zorgverzekeraar. Niet elke tandarts neemt nieuwe patiënten aan. Houd hier dus ook rekening mee bij je zoektocht. Heb je in het avond of weekend ernstige pijn aan je tanden? Dan kun je in Eindhoven naar een spoedtandarts. Deze vind je gemakkelijk via Google.

Overstappen van tandarts

Overstappen van tandarts is altijd mogelijk! Bekijk eerst of de tandartspraktijk, waar jij naar toe wilt, nog mensen aanneemt. Neemt de tandarts nieuwe klanten aan, dan kun je je daar inschrijven. Neem vervolgens contact op met je oude tandarts en geef aan per wanneer je weggaat. Vraag ook even of ze je dossier naar de nieuwe tandarts willen opsturen.

Tip: vind ook een huisarts in Eindhoven!

Lees ook

soa test
lach
Abonneren op