U bent hier

Eerste hulp in Eindhoven

Heb je met spoed zorg nodig in Eindhoven? Dan moet je meteen weten waar je terecht kunt. In Eindhoven zijn er een aantal plekken waar je terecht kan voor spoedhulp. Je vindt hier een overzicht met adres- en contactgegevens.

Spoedeisende Hulp in Eindhoven

Heb je direct zorg nodig? Dan is het altijd beter om langs de huisarts of huisartsenpost te gaan als dat mogelijk is. Zorg bij de huisarts gaat namelijk niet ten koste van je eigen risico. Als dit niet mogelijk is dan kun je terecht bij de Spoedeisende Hulp (SEH) aan de achterzijde van het Catharina Ziekenhuis.

SEH Catharina Ziekenhuis

Michelangelolaan 2
5623 EJ Eindhoven
088 876 5151
catharinaziekenhuis.nl

Spoed huisarts Eindhoven

Heb je met spoed de huisarts nodig 's avonds, 's nachts of in het weekend? Dan kun je terecht bij de huisartsenpost in het Catharina Ziekenhuis. Voordat je langskomt, moet je wel even bellen naar 088 876 5151. Houd je persoonlijke en medische gegevens bij de hand. Er wordt bij de spoedpost gevraagd naar je naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, burgerservicenummer, zorgverzekeraar en medicijngebruik.

Huisartsenposten Oost-Brabant

Michelangelolaan 2
5623 EJ Eindhoven
088 876 5151
huisartsenpostenoostbrabant.nl

Avond-, nacht-, weekendapotheek in Eindhoven

Heb je met spoed medicijnen nodig en is jouw reguliere apotheek gesloten? Dan kun je terecht bij de Centrale Dienstapotheek in Eindhoven. Deze apotheek bevindt zich aan de achterzijde van het Catharina Ziekenhuis. Je moet altijd een geldig verzekeringsbewijs meenemen, anders kan de apotheek de medicijnen niet declareren bij je zorgverzekering. Sommige medicijnen worden sowieso niet vergoed dus het is altijd handig om een pinpas mee te nemen. Kijk op de website van de Rijksoverheid welke geneesmiddelen je vergoed krijgt. Welke spoedapotheek is er in Eindhoven?

Centrale Dienst Apotheek

Michelangelolaan 2
5623 EJ  Eindhoven
040 243 66 66
centraledienstapotheek.nl

Belangrijke telefoonnummers bij noodgevallen

Voor spoedeisende hulp bel je naar het algemene alarmnummer: 112

Heb je hulp nodig van de politie, maar geen spoedeisende hulp? Bel dan: 0900-8844

Het nummer van Meld Misdaad Anoniem is: 0800-7000

Lees ook

soa test
lach
Abonneren op