← Terug naar overzicht

GLOW Run 2018

Start en finish in het beursgebouw, route door Eindhoven. – Molenstraat 21, Nuland

Beschrijving

GLOW Run for fun

Zaterdagavond 17 november gaan deelnemers 5 kilometer hard lopend over het GLOW parcours. Het decor? De unieke kunstwerken van lichtkunstfestival GLOW. Niet alleen de entourage is spectaculair, de deelnemers worden uitgedaagd om als extra kunstwerk te fungeren op de bestaande GLOW Route en maken daarmee zelf onderdeel uit van het lichtkunstfestival.
Uit voorgaande edities is gebleken dat zo’n 2.500 deelnemers zich feestelijk verlicht uitdossen en daarmee een extra lichtelement vormen dat zich als een lint over de GLOW route beweegt.

5 km fun run

Met de GLOW Run wordt ingehaakt op de trend waarbij veel lopers vooral ook in een unieke belevingswereld hun sport willen beoefenen. De GLOW Run is dan ook een zogenaamde ‘fun run’. Er is daarom geen tijdregistratie. Het moet vooral een beleving zijn om mee te lopen.
De afstand van het parcours (5 kilometer) is voor iedereen toegankelijk, van jong tot oud. En een aanrader om in een uniek decor met veel plezier en op sportieve wijze te genieten van de lichtkunstwerken van GLOW. Je hoeft geen marathonloper te zijn om hieraan mee te kunnen doen. Met de entourage van GLOW is dit een uniek parcours dat hardlopers nergens anders in Nederland of zelfs de wereld kunnen treffen.

Extra beleving

Voor de deelnemers aan de run wordt ook dit jaar weer extra beleving gecreëerd in de vorm van speciale kunstwerken en optredens die alleen maar tijdens de GLOW Run te zien zijn. Wat er allemaal gaat komen is nu nog niet definitief, maar laten we weten zodra dat duidelijk is.

Route GLOW Run Eindhoven

Hoe de route gaat lopen is nu nog niet bekend. Maar een ding is zeker, we gaan lichtkunstfestival GLOW en de GLOW Run afsluiten met een feestelijke after party!

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Bekijk ook

Abonneren op RSS Events