Skip to main content

Welke opleidingen kan je volgen bij GOA Infra Opleidingen?

GOA Infra Opleidingen is een gerenommeerd opleidingsinstituut dat gespecialiseerd is in het bieden van kwalitatief hoogwaardige opleidingen op het gebied van infrastructuur. Of je nu een carrière wil beginnen in de infrastructuursector, je vaardigheden wil verbeteren of je kennis wilt uitbreiden; GOA Infra Opleidingen biedt een breed scala aan opleidingsmogelijkheden. In dit artikel zullen we de verschillende opleidingen behandelen die beschikbaar zijn bij GOA Infra Opleidingen.

Bbl-opleidingen

Alle opleidingen bij GOA Infra zijn bbl-opleidingen, wat staat voor beroepsbegeleidende leerweg. Deze onderwijsaanpak combineert theoretisch leren met praktijkervaring op een doeltreffende wijze, waardoor je direct na het voltooien van je opleiding aan de slag kunt gaan.

Opleidingen in elektrotechniek

Bij GOA Infra Opleidingen kun je je inschrijven voor opleidingen binnen het domein van de elektrotechniek. Deze opleidingen zijn beschikbaar op twee niveaus, namelijk mbo niveau 2 en mbo niveau 3. Hieronder vind je de elektrotechniek gerelateerde opleidingen die GOA Infra Opleidingen aanbiedt:

  • Op niveau 2: Monteur Laagspanningsdistributie
  • Op niveau 3: Eerste Monteur Laagspanningsdistributie
  • Op niveau 3: Eerste Monteur Middenspanningsdistributie

Na de afronding van een elektrotechnische opleiding, ben je gereed om aan de slag te gaan als elektromonteur. Op niveau 2 van de Laagspanningsdistributie leer je fundamentele vaardigheden om basis elektrische voorzieningen aan te leggen in bijvoorbeeld woningen en kantoren. Daarnaast speel je een rol bij het verzekeren van veilig gebruik van verkeerslichten en zorg je ervoor dat straatverlichting op de juiste momenten aan- en uitgeschakeld wordt.

Met een niveau 3 diploma in Laagspanningsdistributie voer je dezelfde taken uit, maar je krijgt ook de bevoegdheid om werkzaamheden te coördineren en instructies aan collega's te geven. Bij Middenspanningsdistributie op niveau 3 opereer je zelfstandig als uitvoerend monteur en heb je tevens de capaciteit om in een leidinggevende rol te functioneren.

Opleidingen in gas, water en warmte

Daarnaast biedt GOA Infra Opleidingen ook opleidingsmogelijkheden aan binnen de gebieden van gas, water en warmte:


Na afronding van niveau 2 verkrijg je de titel 'Monteur GWWaD', dat staat voor: Monteur Gas Water Warmte Distributie. Dankzij jou kunnen mensen genieten van stromend water en goed functionerende verwarming of airconditioning. Na het succesvol afronden van niveau 3, draag je de titel 'Eerste Monteur GWWaD', en ben je bevoegd om taken binnen het team te verdelen en te coördineren.

Opleidingen en trainingen

Bij GOA Infra Opleidingen worden naast reguliere opleidingen ook essentiële cursussen en trainingen verzorgd, waaronder cruciale veiligheidscursussen voor vakmensen in de ondergrondse infrastructuur.

GOA Infra Opleidingen is een gerespecteerd opleidingsinstituut dat hoogwaardige opleidingen in de infrastructuursector biedt. Bbl-opleidingen combineren theorie en praktijk voor directe inzetbaarheid. Opleidingen in elektrotechniek en gas, water en warmte, samen met cruciale cursussen en trainingen, maken dit een perfecte plek om je carrière een boost te geven!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.