Skip to main content

Wat kan je doen in de maand januari?

De feestdagen zijn voorbij, de sleur van het nieuwe jaar begint. Of toch niet? Er is in januari heel veel leuks te doen in Eindhoven!

Eindje rennen

Om gezond het nieuwe jaar in te gaan organiseert Eindje rennen op 2 januari een leuke tocht door de stad. Je kunt kiezen voor een lange route van 11 km of een kortere van 5 km. Zo heb je meteen een stok achter de deur om te gaan trainen! Bovendien zal je vast niet de enige zijn met een kater. Na de ronde kun je lekker neerploffen bij de Stadsbrouwerij om te proosten op een gezond 2019!

Kerstmarkt

Tot 7 januari staat de kerstmarkt in het centrum van Eindhoven nog gezellig te twinkelen. Je kunt nog lekker komen schaatsen en opwarmen met warme chocolademelk met slagroom.Daarna loop je zo de stad in om nog eventjes te genieten van de gezellige feestlampjes en natuurlijk de sale.

XXL Spinning marathon

Heb jij je al ingeschreven bij het Studenten Sport Centrum? Dan heb je geluk, want je kunt meteen aan de slag met je goede voornemens. Op 7 januari organiseren ze een xxl spinning marathon. 3 uur lang zo ver mogelijk fietsen. Liever niet alleen? Geen probleem! Je kunt iedereen overhalen om mee te doen, dus trommel je huisgenoten op en doe mee.

Nieuwjaarsborrel voor ondernemers

Ben jij al ondernemer? Dan is dit jouw kans om lekker te netwerken en het nieuwe jaar te vieren. Op vrijdag 18 januari organiseert LabTwaalf op Strijp-S een hele leuke nieuwjaarsborrel voor ondernemers! Lekker kleinschalig en je mag iemand meenemen. Zo ben je niet alleen en kun je allebei hele leuke nieuwe contacten opdoen. Wie weet wat voor samenwerkingen hieruit voortkomen!

Feel Good Market

Natuurlijk is er in het nieuwe jaar ook weer een hele leuke Feel Good Market. Deze zal zijn op zondag 20 januari, waar alle leuke ondernemers hun nieuwe ideeën voor het jaar presenteren. Natuurlijk zijn er zoals altijd weer gezellige optredens en hele lekkere foodkraampjes.

Dus er is weer genoeg te doen! Nodig je vrienden uit en ga op pad.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.