Skip to main content

Wat als je een spoedtandarts in Eindhoven nodig hebt?

Na een iets te gezellige middag op het terras, fietste ik zondag tegen een stoeprand aan. Ik verloor mijn evenwicht en viel met mijn gezicht op de stoeprand. Paniek, natuurlijk. Want het laatste wat je wil, is een schaafwond in je gezicht. Helaas was dat niet alles, want na een moment van sufheid kwam ik er ook nog achter dat mijn tand was afgebroken. Op zondag! Mijn eigen tandarts was dicht en ik had geen idee wat ik moest doen. Kom jij nou ooit in zo’n zelfde situatie terecht, lees dan hieronder wat je moet doen!

Tandartsenpost Eindhoven

Nadenken is heel lastig in zo’n situatie, maar gelukkig bleef mijn huisgenootje kalm. Na even Googelen vond zij de Tandartsenpost Eindhoven. We belden en de assistent vertelde mij dat ik het afgebroken stukje tand goed moest bewaren. Dit kon de tandarts mogelijk weer aan de tand vastplakken. Ik kon gelukkig ook meteen terecht, dus ging ik met gierende banden én het afgebroken stukje tand richting de Aalsterweg 108.

Afgebroken tand

Aangekomen bij de tandartsenpost, mocht ik meteen mee met de tandarts. Ik had geluk: het afgebroken stuk was niet heel groot dus ik had nauwelijks pijn en het stukje kon teruggeplakt worden. De behandeling ging vlot en je ziet er nauwelijks wat van. Na de behandeling moest ik wel meteen pinnen, maar de factuur kan ik gelukkig indienen bij mijn verzekeraar. Als je verzekerd bent voor tandartszorg, krijg je het bedrag dus snel van je zorgverzekering terug.

Andere behandelingen

Het was dus even flink schrikken afgelopen weekend, maar ik ben wel blij dat ik nu precies weet wat ik moet doen als ik een spoedtandarts in Eindhoven nodig heb. Bij Tandartsenpost Eindhoven kun je 7 dagen per week terecht, ook ’s avonds bij spoed! Zij helpen je bijvoorbeeld als je tand is uitgevallen of afgebroken, je opeens kiespijn hebt, je opeens veel last hebt van een gaatje en bij andere acute situaties zoals een ongeval. Mocht je dus ooit een spoedtandarts nodig hebben, houd de tandartsenpost dan even in je achterhoofd!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.