Skip to main content

Vier originele date-ideeën in Eindhoven

Februari is de maand van de liefde, want Valentijnsdag komt er weer aan! Vaak wordt Valentijnsdag gezien als overdreven, 'vreselijk' of onzin. Toch is deze dag een mooi moment om weer eens even extra tijd met je liefde door te brengen. Even geen studiestress, storende whatsappjes of mails die binnen stromen, maar alleen jullie twee. Om niet met te dure diners, rozen en hartjes aan te komen heb ik in deze blog wat leuke date ideeën voor je.

Klimmen bij Monk Bouldergym

Ga samen eens wat sportiefs doen! Samen zweten en elkaar motiveren kan leuk zijn, maar schijnt ook nog eens erg goed voor je relatie te zijn. Op Strijp-S zit Monk Bouldergym. Hier boulder je in een enorme hal zo hoog mogelijk met handen en voeten door het volgen van de uitgezette routes. Best uitdagend moet ik zeggen, maar met een klein beetje talent heb je het vast snel onder de knie. En natuurlijk heb je elkaar nog voor een extra steuntje in de rug!

Enversed Virtual Reality

Oke, dit is absoluut niet de goedkoopste optie, maar wel heel erg tof. Enversed is het grootste virtual reality center van Europa! Virtual reality is in de laatste jaren extreem populair geworden en wordt steeds vaker toegepast in marketing, de wetenschap, het onderwijs, maar het wordt ook gewoon voor de lol gebruikt. Bij Enversed kan je met zijn tweeën een half uur genieten van verschillende spellen en virtuele werelden.

Bottle Distillery

In het centrum van Eindhoven vind je de Bottle Distillery. Gevestigd in de Schellensfabriek worden hier bierbrand, gin, likeuren en wodka gebrouwen. In het proeflokaal kun je de producten proeven, in een pure vorm of in de vorm van een cocktail. Het leuke is dat je hier ook een rondleiding kunt volgen door de brouwerij. Je krijgt dan ook nog drie glaasjes om te proeven. Houd je dus wel van een drankje, dan is dit zeker een originele Valentijnsdate.

Glowgolfen

Mini golf klinkt meestal wat suf, maar met deze glow golf variant heb je misschien toch een leuke avond. Bij GlowGolf is de complete hal in glow in the dark stijl. Met 18 holes ben je hier waarschijnlijk wel even bezig. Ook is er de mogelijkheid om een 3D bril te huren waarmee deze golf ervaring nog net even wat specialer wordt.

Zoek je nog meer inspiratie voor je date? Lees dan ook onze blog Leuke dateplekken in Eindhoven! Toch liever op zoek naar een leuk cafeetje of restaurant om wat te eten en drinken? Lees dan deze blog over uit eten in eindhoven met een studentenbudget of deze blog over borrelplekjes in Eindhoven

Tip: wil je dit soort tips voor Studentensteden direct in je mail ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.