Skip to main content

Shared dining in Eindhoven met je vrienden

Kun jij ook nooit kiezen wat je wilt eten? Ga dan voor shared dining... Zo kun je alles proeven!

UMAMI

De letterlijke vertaling van UMAMI is heerlijke smaak. Het staat dan ook bekend als de vijfde smaak naast zoet, zout, zuur en bitter. Hier krijg je twee gerechtjes per gang die je samen kunt delen. De kwaliteit is hier ontzettend goed en je ontdekt de Aziatische keuken op een hele nieuwe manier!

Giornale

Deze lifestyle bar staat in het teken van de eerste levensbehoefte van de mens: genieten! Het is een bar en restaurant in één, maar met een touch uit de jaren 60/70. Je bestelt allemaal kleine gerechtjes en het feest op tafel kan beginnen. Het leuke aan Giornale is de krant waar ze het nieuws delen over de gerechten die geserveerd worden.

Berlage Kitchen & Bar

Al sinds 1986 zit Berlage op de Kleine Berg en staan ze klaar voor ieder publiek. Ze zijn niet voor niets vaker uitgeroepen tot een van de beste café’s van Brabant. Nu zijn ze helemaal vernieuwd en staat het helemaal in het teken van shared dining. Een van de leukste dingen vind ik het surprise menu. Zo krijg je allerlei leuke gerechtjes waar je zelf misschien niet aan gedacht had!

Flavour and Spice

Voorheen heette Flavour and Spice Afghani maar een nieuw jasje en heerlijk eten. Bestel zogeheten een ''tafeltje vol''. Dit is een combinatie van de populairste gerechten uit de Perzische keuken. Het zijn gerechtjes met een moderne twist en zo ambachtelijk mogelijk bereid.

Victoria Eindhoven

Op een van de nieuwste plekken uit Eindhoven zit nu Restaurant Victoria waar je een mezzetafel kunt bestellen. Je krijgt dan allerlei warme en koude mezzes die je kunt delen en natuurlijk met een lekker dessert. Toch liever zelf de baas over wat je eet? Ze hebben ook een losse kaart waar je baba ganoush kunt bestellen en een birwat. Geen idee wat het is? Ga dan zeker langs!

Pak je agenda erbij en plan een heerlijke diner dat met je vrienden!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.