Skip to main content

Passie voor Finance? Doe een traineeship!

Veel studenten zijn momenteel druk bezig met de afrondende fase van hun studie en zijn medio februari klaar voor een nieuwe uitdaging, mét een diploma op zak. Veel van deze young professionals duiken direct het werkveld in, anderen kiezen ervoor om zich eerst nog verder door te ontwikkelen door middel van een Traineeship. Heb jij je diploma (bijna) op zak, affiniteit met finance en wil je nog extra kennis en vaardigheid opdoen? Dan is een traineeship bij Staan waarschijnlijk echt wat voor jou. Hier word je helemaal klaargestoomd voor het werkveld bij een slimme, betrokken en eigenwijze partner voor interim finance en recruitment. Heb jij een passie voor Finance? Dan is dit misschien wel de ideale mogelijkheid voor jou.

Aan de slag

Wanneer jij je diploma in ontvangst hebt genomen en officieel geen student meer bent, dan ben je helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging. Een traineeship kan direct van start gaan zodra jij de schoolbanken verlaat. Bij het Finance Traineeship van Staan worden jou alle handvatten aangereikt om ervoor te zorgen dat jij jezelf binnen 2 tot 3 jaar op kan leiden tot een volwaardig Finance Professional. Hierin worden zaken behandeld als Lean, Power BI en Excel. Alle nodige kennis en vaardigheden leer je vanuit de Staan Academy en worden vervolgd door advanced opleidingen waarin je nog meer kunt leren.

Titels na je finance traineeship

Een traineeship volg je natuurlijk niet voor niks. Jouw uiteindelijke doel binnen de Finance Traineeship is om je CMA-titel te behalen. Alle ervaringen die je tijdens de lessen en de opdrachten van je traineeship opdoet, neem je vervolgens mee naar het Business Partner Program. Dit is een programma waarin je geleidelijk instroomt of in doorgroeit indien je genoeg ervaring opgedaan hebt. Wanneer je in dit programma actief bent krijg je meer opdrachten als senior financial en je kan hier ook de kans krijgen om een eigen Finance Trainee te begeleiden, zodat deze successen kan behalen zoals jij dat hebt gedaan. Dit alles leidt ertoe dat jij na een aantal jaar jezelf verder kunt ontwikkelen als Future CFO, het Executive Controlling program kunt volgen of je RC-titel kunt behalen.

Investeren in mensen met een finance traineeship

Voor veel bedrijven is het investeren in mensen één van de belangrijkste zaken om verder door te groeien. Bij dit Finance Traineeship zijn jouw begeleiders intens betrokken bij jouw ontwikkeling. Hierdoor groei jijzelf en de mogelijkheden die er voor jou zijn in zowel de breedte als in de diepte. Er wordt voor gezorgd dat jij op de juiste plaatsen terecht komt, waar jij echt het verschil kan maken. Door dit Traineeship te volgen zorg jij ervoor dat je binnen een aantal jaar hoger in kan stromen binnen organisaties. Jezelf ontwikkelen is naast werkervaring namelijk ook een erg belangrijke factor wanneer je ergens gaat solliciteren. Het doorlopen van een Finance traineeship zorgt er gegarandeerd voor dat jij hoger binnenstroomt bij toonaangevende organisaties. Daarnaast is er altijd nog de mogelijkheid om door te groeien door het aanbod van andere opleidingen binnen Staan. Voor je het weet ben jij de finance leader van de toekomst.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.