Skip to main content

Korting op je Sim Only abonnement met Vodafone Young

Vodafone heeft iets nieuws, speciaal voor jongvolwassenen: Vodafone Young! Als je tussen de 18 en 28 jaar bent krijg je extra korting op bijna alle Sim Only abonnementen. Wij hebben de voordelen voor je uitgezocht. Lees je mee?

> Lees meer over Vodafone Young

Wat is Vodafone Young?

Met Vodafone Young krijg je korting op je Sim Only abonnement als je tussen de 18 en 28 jaar oud bent. De korting op je abonnement loopt nog door tot je 30e verjaardag. Sluit je als jongvolwassene een abonnement af bij Vodafone, dan krijg je tot wel € 7,50 korting per maand. Daarnaast hoef je geen aansluitkosten te betalen ter waarde van € 25,-.

Bij Vodafone profiteer je naast de tot de € 7,50 Young-korting ook van het krachtige 5G netwerk, een nieuwe telefoon wanneer jij dat wil, 24/7 klantenservice en mooie inruildeals op je oude telefoon. Ook krijg je met Priority voorrang op allerlei concerten, wedstrijden en andere leuke uitjes.

Vodafone Young Sim Only voordelen

Heb je nog een goed toestel, maar wil je wel een nieuw abonnement? Kies dan voor een Sim Only abonnement. Wel zo voordelig! Zeker met Vodafone Young. Ga je voor een tweejarig Red Unlimited abonnement met Vodafone Young? Dan krijg je maar liefst € 7,50 korting per maand! Elke maand weer. Dan geniet je dus voor maar € 25,- per maand van 5G internet en onbeperkt bellen en sms’en. Vodafone Young-korting krijg je bij een Red Unlimited, Red, Start XL en Start M abonnement.

Vodafone Young voordeel

> Bekijk alle Vodafone Sim Only abonnementen

 

Of lees meer over de Vodafone Sim Only abonnementen met Vodafone Young voordeel op StudentenWegwijzer.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.