Skip to main content

Goedkoop een badkamer met een spa look

Een dagje sauna is heerlijk ontspannend. Wat is beter dan een badkamer te hebben waar je het gevoel hebt dat je in de spa bent. In deze blog lees je hoe je in jouw badkamer een spa gevoel geeft. 

Keuze kranen

Een bepaalde badkraan kan net een andere uitstraling geven aan je badkamer. Kies voor een mooi design. Daarnaast zijn er kranen met grote douchekoppen en met massagestralen.

Houten rekje

In een houten rekje kan je de handdoeken opgerold neerleggen. Hierdoor creeër je het gevoel dat jij in de sauna bent. Je kunt ook voor de rest van de meubels het beste kiezen voor houten materialen. Gebruik daarnaast zoveel mogelijk natuurlijke materialen in de badkamer bij het kiezen van bijvoorbeeld manden en andere decoraties. 

Producten

Bepaalde geuren passen meer bij een spa gevoel, zoals eucalyptus, rozenmusk en lavendel. Dit zijn geuren die ontspannend werken voor jouw brein. Als je graag een spa uiterlijk wilt creëeren voor je bezoekers, kies je voor Therme, Rituals of Kneip producten. Zet deze op een mooie plek om deel uit te maken van de totale look. Schaf ook spullen aan die in je in de sauna gebruikt, zoals scrub, haarmaskers en gezichtsmaskers. Zet ook een mooie spons en mooie zeepjes in het zicht. Dit kan ook alleen als decoratie dienen in plaats van dat je het echt gebruikt. 

Verlichting

Kies voor warme verlichting. Hierdoor lijkt je badkamer groter en het geeft een meer ontspannen gevoel. Het is niet fijn om lang in een badkamer te zijn als er te felle verlichting is. Zorg voor goede verlichting bij de spiegel zodat je goed je verzorgingsroutine kunt uitvoeren.

Planten

Als je genoeg ruimte hebt in je badkamer kan je een nepplant zetten in je badkamer. Deze nepplanten zijn bestand tegen het badkamerklimaat. Kies daarom niet voor normale planten. Deze zullen het niet overleven.

Spiegels

Door grote spiegels lijkt je badkamer groter, waardoor je makkelijker een spa gevoel krijg in je eigen badkamer. Een kleine badkamer zorgt namelijk minder snel voor een spa gevoel, dus met trucjes kan je 'm groter doen lijken. 

Geur

Zorg er voor dat er een goede sfeer in je badkamer hangt. Kies niet voor de standaard toiletgeuren, maar zet bijvoorbeeld geurstokjes of een geurskaars neer.

Wil je ook je studentenkamer een update geven? We geven je 7 tips om je studentenkamer met een budget in te richten!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.