Skip to main content

Geef je badkamer een make-over!

De badkamer is de plek in huis waar je lekker tot rust komt. Een koude douche na een warme dag of een heerlijk avondje badderen. Word jij nou nog niet helemaal zen als je deze ruimte binnenloopt? Dan is jouw badkamer toe aan een make-over! Wij hebben een aantal tips voor je om je badkamer om te toveren tot een ware spa.

Sanitair vervangen

Je zult misschien niet snel het sanitair in je badkamer vervangen, al helemaal niet als je gewoon in een studentenhuis woont met een gedeelde badkamer. Toch geeft het meteen een frisse look aan je badkamer. Kan de wc misschien een nieuwe toiletbril gebruiken of is jouw douche toe aan een nieuwe douchebak? Een kunststof douchebak is een mooie vervanging voor je huidige douchebak! Kijk welk sanitair in je badkamer verouderd is en een mooie opknapbeurt of vervanging kan gebruiken!

Schoonmaakbeurt

Bij het opknappen van je badkamer hoort natuurlijk ook een flinke schoonmaakbeurt. Vaak zijn een gele kit en vieze voegen het probleem bij (oude) badkamers. Het kost je weinig geld en tijd en kan al een enorm verschil maken. Verwijder alle kitranden in de badkamer en schrob vervolgens goed de voegen van alle tegels. Je hebt hier alleen maar water en azijn voor nodig. Als je klaar bent met het schoonmaken breng je heel makkelijk weer een nieuwe kit laag aan en je badkamer is weer helemaal fris! Probeer samen met je huisgenoten de badkamer schoon te houden door een schoonmaakrooster aan te houden!

Nieuwe accessoires

Accessoires maken je badkamer helemaal af. Het gezellig inrichten van de badkamer is dan ook niet onbelangrijk. Vaak wordt er in studentenhuizen als laatste gedacht aan het gezellig inrichten van de badkamer. Een likje verf kan de ruimte al een hele andere uitstraling geven. Gooi die standaard witte kleur dan ook de deur uit en kies voor een warmer kleurtje. Dit past ook perfect bij de ruimte. Vrolijk de boel daarnaast ook op met wat opbergmanden, waar iedere huisgenoot zijn spulletjes in kwijt kan. Maak de badkamer af met een knallend douchegordijn en voeg eventueel nog wat mooie planten toe. Deze planten maken de lucht in jouw kamer nog gezonder!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.