Skip to main content

Deze zomer écht goed geld verdienen doe je zo!

Het duurt niet lang meer voordat de zomervakantie aanbreekt. En man, wát zijn we daar aan toe. Eventjes voor een paar weken je neus uit de boeken en genieten van het lekkere weer (fingers crossed). Je wilt natuurlijk regelmatig met je vrienden de hort op, maar dat moet wel gefinancierd worden. Heb jij al een bijbaantje of ben je nog actief op zoek? Wij hebben een aantal tips voor je!

Meer uren werken bij je bijbaantje

De zomervakantie is natuurlijk niet compleet zonder het doen van leuke dingen. Een uitgebreide vakantie hoeft niet, maar af en toe met je vrienden in de binnenstad een drankje doen of een middagje surfen is natuurlijk leuk. Misschien heb jij al een bijbaantje om extra dingen te financieren. Super fijn. Maar nu je meer tijd hebt door de zomervakantie, kun je misschien ook wel wat meer werken. Je collega's willen dit vast ook, dus zorg dat je niet te laat bent en kaart het deze maand nog aan.

Een standaard bijbaantje

Je kunt natuurlijk gaan voor een standaard bijbaantje. Niets mis mee! Zo zijn ze bijvoorbeeld in de zomervakantie bij supermarkten altijd op zoek naar tijdelijke werkkrachten. Want ja, hun collega's willen ook op vakantie. Het voordeel van werken bij de supermarkt is dat je veel uren op een dag kunt werken. Én op een snikhete dag zit jij lekker in een koele supermarkt.

Écht goed geld verdienen

Wil je nou écht goed geld verdienen, maar heb je geen flauw idee hoe je dat aan moet pakken? Wij weten dat wel! Ga schoonmaken in hotelsSay what?! Jazeker! Schoonmaakwerk in hotels betaalt ontzettend goed en je komt ook nog eens op bijzondere plekken terecht. Er zijn genoeg locaties in het hele land, ook bij jou in de buurt! Zo kun je aan de slag in het vijfsterren Okura hotel in Amsterdam, het Corendon Hotel met een heus vliegtuig in de tuin of steek je handen uit de mouwen in een echt kasteel in Maastricht. Je kunt ook aan de slag in het Holland Casino Utrecht, dat is dan geen hotel, maar wel super tof! Maar eh, gokje wagen doe je natuurlijk in je eigen tijd ;-). Daarnaast werk je met mensen die allemaal andere nationaliteiten en achtergronden hebben. Hartstikke leuk en leerzaam!

Voordelen van schoonmaken in een hotel

Naast werken op super bijzondere plekken, verdien je ook nog eens heel goed. Tussen de €8,40 en €12,93 per uur. Ook betaalt EW Facility Services een bonus van maximaal €100 euro netto voor het aantal weken dat je werkt. Een mooi extraatje dus. De werktijden zijn fijn, namelijk van 08.00 uur 's ochtends tot 14.00 of 15.00 uur 's middags. Heb je daarna nog een hele namiddag en avond om door te gaan naar de stad, het strand of om lekker een biertje open te trekken op het dakterras van je studentenhuis. Zie je jezelf al zitten?

Wil je na het werk eventjes ontspannen en lekker gaan bbqen met vrienden? We geven je tips voor het organiseren van een goede bbq!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.