Skip to main content

De net niet nieuwste tech trends (maar wel goedkoper)

De keuzes die je tijdens het studentenleven voorgeschoteld krijgt zijn niet altijd even makkelijk. Je wilt up-to-date blijven met de laatste trends, maar de financiële mogelijkheden blijven vaak achter. Ik duik in de wereld van de technologie waar je nog steeds mee voor de dag kunt komen, maar niet de hoofdprijs voor betaald.

De net niet nieuwste iPhone 8

Okee de Iphone X is wel heel vet, maar de iPhone 8 mag er ook zijn! Sinds september van dit jaar is de iPhone 8 te verkrijgen in Nederland en er zitten hele fijne functies op. Zo kun je opladen zonder kabel, zelfs door hoesjes heen, en kun je gebruik maken van de true tone technologie. Die houdt rekening met het licht van jouw omgeving waardoor de afbeeldingen op je scherm er natuurlijker uitzien en ervoor zorgt dat het lezen van teksten een stuk comfortabeler is in elke omgeving. Een iPhone 8 met voordelig abonnement kopen kan inmiddels al een tijdje. Loop jij binnenkort ook met de nieuwe iPhone 8?

Een goede Gameconsole

Wanneer games als Fifa 18 en Call of Duty WWII in de winkels liggen, moet er eigenlijk wel een goede console in je studentenkamer of GR staan. Als de gemeenschappelijke rekening er niet bepaald florissant voorstaat is het verstandig om ook hier de net niet nieuwste versie te kopen. Denk bijvoorbeeld aan de XBOX One S. Deze is net niet de XBOX One X, maar hier kan je prima mee uit de voeten. Of kies juist voor de Playstation 4 Slim de iets goedkopere versie dan de Playstation 4 Pro.

Refurbished laptops

Echt studeren kan eigenlijk niet meer zonder een goede laptop. Maar wat te doen als je laptop er ineens mee ophoudt? Niet elke student kan het veroorloven om uit het niets een nieuwe laptop te kopen. Denk dan eens aan refurbished laptops. Dit zijn laptops die door de klant zijn teruggestuurd omdat het bijvoorbeeld een verkeerde levering was of omdat er iets mis mee was. Deze laptops mogen niet als nieuw verkocht worden. Ze worden juist met een flinke korting verkocht! Je hoeft niet bang te zijn dat ze voor geen meter werken, want de laptops worden eerst grondig nagekeken en vaak krijg je ook nog een garantie van bijvoorbeeld een jaar.

Benieuwd naar wat er nog meer speelt in de tech wereld? Wij zochten de 5 leukste en efficientste apps voor je smartphone.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.