Skip to main content

De leukste vegan restaurants in Eindhoven

In de Randstand kom je om de haverklap veganistische restaurants tegen. Hoe verder je bij de Randstad vandaan gaat, hoe moeilijker het wordt. Gelukkig gaat Eindhoven gewoon met de tijd mee en zijn er dus genoeg heerlijke vegan restaurants in Eindhoven te vinden waar je terecht kunt met een plant based dieet!

Flavor and Spice

Als er een restaurant is waar ze gemakkelijk omgaan met een vegetarisch of vegan dieet is het wel bij Flavor and Spice. Kussentjes in alle kleuren, prachtige tapijten en geweldige lampen zorgen dat je je waant in een mooie sfeer. Een tafel vol heerlijke gerechten en hapjes om te delen met je tafelgenoot kost je 25 euro per persoon. Alle gerechten worden gemaakt met seizoensgebonden producten en zijn geïnspireerd op de gerechten vanuit Oud Perzië.

Bij Albrecht

Zoals ze zelf schrijven proef je bij Bij Albrecht gerechten die je smaakpapillen uitdagen en volledig vegan zijn met een minimale footprint. Het restaurant werkt nauw samen met zoveel mogelijk lokale leveranciers. De gerechten zijn van hoge kwaliteit en worden fantastisch opgemaakt. Je kunt kiezen uit een 4- of 5-gangen diner, eventueel in combinatie met een dranken arrangement. Kies voor alcoholistische of alcoholvrije dranken en sluit af met koffie of thee en friandises na het dessert. 

Bar Bistro Calypso

Midden op Stratumseind is Bar Bistro Calypso gevestigd. Sinds april 2019 is het overgenomen door een nieuwe eigenaresse die het omgetoverd heeft tot een restaurant met 100% plant-based food. De gerechten zijn robuust, bourgondisch en een beetje ruig. Tegelijkertijd herkenbaar én bijzonder. Je kunt er terecht van woensdag tot en met zondag tot in de late uurtjes. Calypso is verkozen tot beste restaurant van Eindhoven bij de Nederlandse Horeca Prijzen. Dat is ongetwijfeld een goede keuze!

Wil jij na het eten nog een drankje doen? Dit zijn de leukste plekjes om een drankje te doen op het terras of barretje in Eindhoven!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.