Skip to main content

De leukste terrassen van Eindhoven

De avonden zijn lang en zonnig. Iedereen trekt de stad in op zoek naar een plek op het terras. Maar waar kun je nu het beste plekje vinden?

ZwartWit

ZwartWit is misschien wel mijn favoriete terras van Eindhoven op het Victoria Park. Op zondagen komt er live muziek spelen, wat de sfeer helemaal afmaakt. Je hebt hier bijna de hele dag zon, dus het maakt niet uit of je nu van een ontbijtje komt genieten of een late borrel. De koffie is lekker, maar bij een warme zomerdag hoort natuurlijk ook een biertje. Ontdek deze fijne plek op het Victoria Park.

Stadsbrouwerij

Als je van speciaalbier houdt is de Stadsbrouwerij the place to be. Bijna iedere week hebben ze wel weer nieuwe biertjes voor je klaar staan, waardoor je kunt blijven ontdekken. Laat je eens verrassen door het personeel of bestel een heerlijke nachoschotel om te delen met je vrienden. Plof neer op dit fijne terras aan de Dommel!

VANE

Een borrel op grote hoogte bij VANE Skybar in het NH Hotel. Je zou denken dat dit alleen maar voor de hotelgasten is, maar niets is minder waar. Pak de lift naar boven en laat je verbluffen door de prachtige skyline van Eindhoven. De cocktails zijn perfect, maar als je het met een studentenbudget moet doen hebben ze ook een gewoon biertje koud staan. Perfect voor een avond met net een extraatje.

UMAMI

Je zou denken dat ze hier alleen maar aan social dining doen, maar laat jezelf verrassen. Sinds kort zit er bij UMAMI ook een Streetfood afdeling waar je van het lekkere eten kunt genieten, maar dan voor een kleinere prijs. Op deze kaart staan ook ontzettend lekkere cocktails, zelf ontworpen door de gastvrouw. Lekker en vooral heel gezellig met uitzicht op de Kleine Berg.

Dus wordt het een biertje, wijntje of lekkere cocktail? Breng al je vrienden bij elkaar en proost op een hele mooie zomer!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.