Skip to main content

De lekkerste oliebollen van Eindhoven

December is aangebroken en dat betekent dat het tijd is voor de allerlekkerste wintersnack: oliebollen! Traditioneel gezien, eet je oliebollen tijdens oudejaarsdag. Gelukkig staan er nu al een heleboel oliebollenkramen in Eindhoven en kun je nu al genieten van deze lekkernij. Maar waar haal je nou de lekkerste oliebollen in Eindhoven? Wij zochten het voor je uit!

Oliebollenkraam Blixembosch Ouverture

Volgens verschillende oliebollentesten haal je de allerlekkerste oliebollen van Eindhoven bij Oliebollenkraam Blixembosch Ouverture. De oliebollen zijn hier krokant, goed van smaak en niet vet! Zoals de naam al doet vermoeden vind je deze oliebollenkraam op de Ouverture in Blixembosch. Mocht je hier in de buurt zijn, haal dan zeker even een oliebol!

Oliebollenhuis Cassandraplein

Een andere populaire oliebollenkraam in Eindhoven is Oliebollenhuis Cassandraplein. De oliebollen zijn hier zoals het hoort: zacht van binnen en krokant van buiten! Deze oliebollenkraam heeft daarnaast een ruim assortiment. Zo zijn er ook oliebollen met nutella, oreo en snickers te krijgen. Je vindt deze oliebollenkraam naast de AH op het Cassandraplein.

Bierens Gebak bij de Praxis

Nog zo’n lekkere oliebollenkraam: Bierens Gebak. Bij deze oliebollenkraam zijn de oliebollen goed van smaak en lekker luchtig. Ook verkopen ze hier allerlei andere lekkernijen als churros en wafels. De gebakkraam staat op de parkeerplaats bij de Praxis op de Hurksestraat.  

IJssalon Boschdijk

Nu het te koud is voor ijs, verkoopt IJssalon Boschdijk ook lekker knapperige oliebollen. De oliebollen zijn hier om te smullen en je kunt ze zelfs thuis laten bezorgen!

Jolanda’s Smulboetiek

We moeten eerlijk zijn: de oliebollen zien er bij Jolanda’s Smulboetiek heerlijk uit. Naast de gewone oliebol vind je hier allerlei luxe bollen met bijvoorbeeld KitKat, banaan of appel-kaneel. Op verzoek van een klant hebben ze zelfs een frikandellenbol gebakken! Durf jij het aan? Dan vind je deze gebakkraam op de Limburglaan bij de AH XL.

Met deze tips vind jij gemakkelijk de lekkerste oliebollen in Eindhoven! Kan jij wel wat inspiratie gebruiken voor een lekker drankje op oudejaarsavond? Check dan ook onze recepten voor winterse cocktails!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.