Skip to main content

Bijbaan Eindhoven: zo vind je 'm!

Studeren heeft heel veel leuke kanten. Denk aan korte collegedagen, gezellige medestudenten en veel vrijheid. Je kiest zelf wanneer je naar college gaat, je mag de hele dag door eten en je kunt borrelen wanneer je wilt! Er is wel één nadeel en dat is dat je als arme student de maand door moet komen. Komt dit je bekend voor? Dat is helemaal niet gek, want een studie en het studentenleven kosten nou eenmaal veel geld. Om je studie te betalen en het nog een beetje leuk te houden voor jezelf is het verstandig om een bijbaan te nemen. Het belangrijkste is natuurlijk dat je een bijbaan hebt die bij je past én waar je met plezier naartoe gaat. Maar je moet je bijbaan natuurlijk wel kunnen combineren met je studie. Hieronder lees je welke bijbanen in Eindhoven je goed kunt combineren met je studie!

Studiegerelateerde bijbaan in Eindhoven

De perfecte bijbaan voor studenten is natuurlijk een bijbaan die bij je studie past. Zo kun je alvast ervaring opdoen in de sector waar je straks gaat werken. Daarnaast staat een studiegerelateerde bijbaan goed op je cv. Je laat dan zien dat je al extra moeite hebt gedaan om bekend te raken met jouw toekomstige functie of sector. Doe je bijvoorbeeld Verpleegkunde? Dan is een bijbaan bij een zorginstelling een goed idee. Zelfs als je nog geen handelingen mag uitvoeren waarvoor je aan het leren bent, dan is het al goed om de sfeer te proeven in de sector. Ook krijg je altijd wat mee van je collega's en kun je misschien al verbanden leggen tussen de lesstof van je studie en de praktijk.

Commerciële bijbaan Eindhoven: callcenter

Op zoek naar een bijbaan in Eindhoven waar je vanuit je bureaustoel mensen te woord staat? Kijk dan naar vacatures bij een callcenter! Over het algemeen staan callcenters bekend om hun flexibele werktijden. Als student verdien je hier erg goed en je hebt zelfs de mogelijkheid om een bonus te halen. Hierdoor krijg je toch spontaan zin om hard te werken?!

Flexibele bijbaan Eindhoven: oppassen

Zoek je liever iets dichtbij huis? Dan zou je misschien bij buurkinderen oppassen. Je kan dit gemakkelijk in de avonduren naast je studie doen. Zodra de kinderen op bed liggen, heb je vrijwel de rest van de avond om aan jezelf of aan je studie te besteden. Echt een win-win situatie dus!

Afwisselende bijbaan Eindhoven: festivalmedewerker

Als jij een liefhebber bent van festivals dan zou deze bijbaan in Eindhoven nog wel eens iets voor jou kunnen zijn. In Eindhoven kunnen vooral Hardstyle, House en Urban liefhebbers terecht voor festivals. Wil jij een bijbaan in Eindhoven waarbij je werk en een gezellig feest met elkaar kan combineren? Bij diverse festivals zoeken ze regelmatig medewerkers die het festival willen versterken. Bijvoorbeeld als security officer of achter de bar.

Gezellige bijbaan Eindhoven: horecamedewerker

Houd jij van gezelligheid en weet je van aanpakken? Dan is de horeca wel iets voor jou. Wat makkelijk is aan deze bijbaan is dat je na college makkelijk door kunt gaan om nog wat uurtjes te werken. Mochten je vrienden iets willen afspreken, kan je ze altijd vragen om op je werk iets te drinken. Zo krijg je toch nog wat van de gezelligheid mee terwijl je geld verdient! Als je vriendelijk blijft lachen en je best doet, krijg je misschien wel een extra fooitje. Aangezien er genoeg horecagelegenheden zijn, is dit zeer geschikt voor studenten die een bijbaan in Eindhoven zoeken.

Steek jij liever je handen uit de mouwen voor ouderen die hulp aan huis nodig hebben? Of geef jij liever bijles aan studenten die je iets wil bijbrengen? Er zijn natuurlijk nog genoeg andere leuke bijbanen in Eindhoven!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.