Skip to main content

Afstuderen uitgesteld? Doe iets nuttigs met je tijd!

Het afgelopen studiejaar werd half maart bruut verstoord door het coronavirus. Maandenlang hebben studenten online colleges gevolgd, groepsprojecten gedaan en zelfs online tentamens gemaakt. Nu staan we weer aan de start van een nieuw studiejaar en mogen we af en toe weer naar de hogeschool of uni. Maar wat als je het aankomende half jaar eigenlijk moet afstuderen bij een bedrijf, maar dit niet door kan gaan vanwege de coronamaatregelen? Wij hebben wat ideeën opgedaan waarmee jij het komende half jaar toch nuttig kunt gebruiken terwijl je wacht tot je wel kunt beginnen aan jouw afstudeeronderzoek!

Zoek een baan in Eindhoven

De allerbeste optie is natuurlijk om op zoek te gaan naar een (bij)baan in Eindhoven. Bij Aon zoeken ze momenteel klantadviseurs die vanaf oktober 13 weken full- of parttime komen werken aan een bijzonder project. Je mag namelijk klanten adviseren bij het kiezen van een zorgverzekering voor het jaar 2021. Hiervoor heb je wel een WFT zorg diploma voor nodig, maar als je deze nog niet hebt is dat geen probleem. Ze zorgen namelijk dat jij dat diploma behaald voordat je start aan deze functie. Ideaal dus! Je bent al inzetbaar alas je 12 uur per week komt werken. Je krijgt tussen de €10,76 en €12,51 per uur, dus na deze 13 weken heb je er een lekker zakcentje aan overgehouden! Heb jij het diploma en ervaring in deze functie, dan verdien je zelfs €14,29 per uur! 

Wat zoeken ze in jou?

- Je beheerst de Nederlandse taal
- Je bent klantgericht
- Je beschikt over een WFT Zorg diploma. Heb je deze niet? Geen probleem! Wij laten je dit diploma voor aanvang kosteloos behalen!
- Enige ervaring in een callcenter of als klantadviseur is een pré
- MBO4 werk- en denkniveau

Cv verbeteren

Het is misschien even balen, maar een half jaar hebben om je cv te verbeteren is eigenlijk heel fijn! Je kan natuurlijk gaan werken, maar wat dacht je van het doen van cursussen? Misschien wil je wel een andere richting inslaan na jouw studie. Dan is het verstandig om wat kennis op te doen van het andere vakgebied waar je in wil werken. Zou je liever juist iets goeds doen voor de mensheid in deze tijd? Doe dan vrijwilligerswerk bij een organisatie, of bied jouw expertise aan voor het komende half jaar bij een goed doel. Je doet ervaring op en helpt jouw medemens.

Toekomst

Vind je het lastig dat je straks klaar bent met jouw studie, omdat je niet goed weet wat je wilt doen met jouw toekomst? Dat begrijpen we, want het is niet niks om na te denken over de toekomst. Ga er eens voor zitten en pak pen en papier. Schrijf hierop waar jij gelukkig van wordt, dit hoeft niet per se werkgerelateerd te zijn. Wil je verder studeren? Een eigen onderneming starten of graag werken voor een groot bedrijf? Door dit allemaal op te schrijven heb jij straks beter voor ogen wat jij na het afstuderen wilt doen. Gebruik het komende half jaar om te werken naar jouw toekomst. Wil jij graag werken bij een groot bedrijf? Zoek dan een groot bedrijf om jouw afstudeeropdracht te doen. Wil jij graag een eigen onderneming starten in de toekomst? Solliciteer dan bij een ondernemer die jou veel handvatten kan bieden voor als jij straks zelf aan de slag gaat!

Wil jij graag solliciteren op de functie bij Aon? Wij geven je wat tips voor een goed cv. Succes!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.