Skip to main content
  • Willem Klooslaan - Eindhoven

    Ruim en fijn appartement binnen de ring van Eindhoven en direct aan een park gelegen. De woning is volledig gemeubileerd en gezellig ingericht met veel planten. Gezocht: nette huisbewaarders van begin maart tot midden augustusJij verblijft alleen in het appartement of met jou partner. Groot appartement: Totaal ca. 91m2 (3 kamers, 2 balkons) + schuur + parkeerplaats. Inclusief:HuurStroom - GasWaterWifi + TV KPN internetWasmachine (geen droger)Inboedel (veel planten, boeken, spelletjes)Vereiste: Zorg dat je ingeschreven staat bij woonbedrijf Wij blijven ingeschreven op ons adres Niet binnen roken Geen huisdierMet een totaalprijs rond de 1400 euro. Met inboedel, luxe hé!Weet je iemand? Of een stel? Laat het ons weten.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

Ranonkelstraat - Eindhoven

Heydaalweg - Eindhoven

Hoogstraat - Eindhoven

Ir Kalffstraat - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.