Skip to main content
  • Willem Klooslaan - Eindhoven

    Kamer aangeboden op een uitstekende locatie in het centrum van Eindhoven. Alle voorzieningen, openbaar vervoer en uni's zijn uitstekend bereikbaar vanuit deze locatie. Tevens is er veel natuur te vinden in de directe omgeving. Het betreft hier 1 van Eindhovens meest gewilde stadsdelen om te wonen.De kamer is riant genoeg voor een bed, bureau en zitgelegenheid. De kamer heeft veel lichtinval. De kamer wordt ongemeubileerd opgeleverd. De voorkeur gaat uit naar een Nederlandse kandidaat. De perfecte kandidaat is rustig en zelfstandig. Het betreft hier een privé woning en geen studentenhuis.De woning beschikt over parkeergelegenheid en ruimte voor een scooter/fiets. De woning komt inclusief een hond, deze dient ten alle tijde lief behandeld te worden uiteraard! Ze is erg lief en aanhankelijk en krijg graag een aai.Indien geïnteresseerd, neem de advertentie goed door. Reageer uitgebreid en met afdoende informatie over jezelf, dagbesteding, hobby's en bron van inkomsten. Alle overige toepasselijke informatie is uiteraard welkom!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

St Jorislaan - Eindhoven

Speelheuvelweg - Eindhoven

Stratumsedijk - Eindhoven

Lichtenberg - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.