Skip to main content
  • Urkhovenseweg - Eindhoven

    Hey allemaal,Een huisgenootje gaat ons helaas verlaten dus komt er een kamer bij ons vrij vanaf maart. De kamer is ongeveer 14 m2 en kost ongeveer €440 per maand (waarvan €85 voorschot). We wonen met 4 vrouwelijke studenten waarvan er een weg gaat. Als jij het leuk vindt om ‘s avonds nog gezellig en film te kijken of samen te eten, maar je ook aan het schoonmaakrooster houdt, dan ben jij wie we zoeken! We hebben een grote woonkamer met balkon, keuken, 2 wc’s, wasmachine, droger en douche die we met z’n 4en delen. Ons appartement ligt in Tongelre en het is ongeveer 15 minuten fietsen naar de campus en stad. Als het je leuk lijkt om bij ons te wonen stuur dan een berichtje met wat info over jezelf en wie weet zien we je op de kijkavond!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

Ranonkelstraat - Eindhoven

Heydaalweg - Eindhoven

Hoogstraat - Eindhoven

Ir Kalffstraat - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.