Skip to main content
  • Speelheuvelweg - Eindhoven

    ONLY DUTCH SPEAKERSIn een woning met verschillende studio's komt dit nette appartement vrij. We zijn op zoek naar een dame (of stelletje, 1 inschrijving mogelijk) voor deze ruimte. De woning is per 1 november beschikbaar, maar de huidige huurder gaat er wat eerder uit. Mocht je er eerder in willen dan is dit bespreekbaar. Je hebt je eigen woongedeelte, slaapkamer, badkamer, keuken en wasmachine+droger. De voordeur deel je met andere bewoners. De woning wordt opgeleverd zonder bed en bank. Hoewel sommige bewoners nog studenten zijn, is het geen studentenhuis. We houden het graag netjes, hebben goed contact en er wordt ook af en toe samen een drankje gedronken.Gelieve enkel reageren als je matcht met de advertentie en voorwaarden. Je wordt vanzelf gereageerd, gelieve geen meerdere berichten sturen. Wanneer we je uitnodigen, verneem je de datum van de bezichtiging.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

Heezerweg - Eindhoven

Korenbloemstraat - Eindhoven

Ir Kalffstraat - Eindhoven

Palladiostraat - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.