Skip to main content
  • Schootsestraat - Eindhoven

    In ons fijne huisje aan de Schootsestraat zijn wij per 1 januari 2024 op zoek naar een gezellige Nederlandstalige huisgenoot. 

Het gaat om een dubbele kamer met ideale ligging in de stad. Uitzicht op Strijp-s, het Trudoplein met handig winkelaanbod op 5 minuutjes lopen, TU/e is 10 minuten fietsen en ook stopt er om de hoek elke paar minuten een bus richting Centraal station, wat wil je nog meer...

Je deelt het huis met 4 studerende en werkende huisgenoten, we hebben een ruime badkamer met douche bad en toilet, fijne keuken vol kruiden pannen en appliances, een tuintje vol groen, twee enorme klimplanten, berging met gedeelde koelkast en wasmachine, Harry Potterhok, schuurtje dat op slot kan, afdakje om je fiets droog te zetten en een heerlijk dakterras.De kamers (390x300 en 280x200cm) hebben beide een inbouwkast, grote ramen en ieder een eigen deur aan de overloop.De sfeer in huis is ontspannen en sociaal met ruimte voor jezelf en gezelligheid samen. Zie jij jezelf hier al helemaal wonen dan zien we je berichtje graag tegemoet :-)

Groetjes Ellen, Thijn en Suze!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

Heezerweg - Eindhoven

Korenbloemstraat - Eindhoven

Ir Kalffstraat - Eindhoven

Palladiostraat - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.