Skip to main content
  • Ranonkelstraat - Eindhoven

    Nieuwe huisgenoot gezocht#offer1 vaste kamer, €337,-18 maart kijkavond!Huize Ranonkel zoekt een nieuwe huisgenoot!Interesse? Stuur dan een leuk en origineel berichtje naar ons, met een foto!Houd jij van gezelligheid, romantisch dineren met anderen en vind je het leuk om samen met je huisgenoten iets te ondernemen of gewoon een gezellig biertje te doen? Ben je op zoek naar een studentenkamer in Eindhoven? Lees dan vooral verder!Per eind maart komt er in ons 13-koppige studentenhuis een kamer vrij van 10 m2, met kans op doorschuiven. Je betaalt hiervoor 337 euro per maand.Het huis is voorzien van twee douches, twee keukens, twee wc’s, een woonkamer en royale tuin (100+ m2) waar in de zomer vaak wordt gebbqt/ biertje/ wijntje wordt gedronken.Al met al zijn wij een hecht huis, en vinden we het erg belangrijk dat iedereen het hier naar zijn zin heeft!Voor 10 euro per maand krijg je internet, koffie, thee en overige basismiddelen.Ons huis ligt 10-15 minuten fietsen van de stad en 15 minuten van de TU/e, en heeft een bushalte, appie, frituur en meer om de hoek. Oftewel alles wat je nodig hebt ligt binnen handbereik.Interesse? Stuur ons dan een leuk en origineel berichtje! We houden de kijkavond op 18 maart!Voeg voor het gemak ook even een leuke foto en je 06-nummer toe!Hopelijk tot snel!!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

Dr Berlagelaan - Eindhoven

Stationsweg - Eindhoven

Lichtstraat - Eindhoven

Kettingstraat - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.