Skip to main content
  • Leenderweg - Eindhoven

    Ruim 3-kamer appartement gelegen in het centrum van Eindhoven. Het appartement is gelegen de binnenring op minder dan 5 min loopafstand van hartje centrum. Het is hier nog wel gratis parkeren. Het appartementencomplex is gelegen nabij supermarkten, speciaalzaken, gezondheidscentrum, scholen. Op korte afstand gelegen van uitvalswegen en het snelwegennet.begane grond:entree, brievenbussen. 1e verdieping:entree, bereikbaar middels galerij. En hier bevind zich het appartement.vierkantvormige-woonkamer, met laminaatvloer, licht gesausd en geschilderd plafond. Middels een deur heeft men vanuit de hal toegang tot het balkon. Aparte ruimte voor de keuken, met een authentieke steens vloer, ook hier geschilderde wanden welke licht gesausd zijn inc. plafond. Voorzien van een witte kunststof keukeninrichting met een kunststof aanrechtblad met rvs spoelbak. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en verder voorzien van een 4-pits kookplaat, rvs-afzuigschouw, een oven, en koelkast.toilet, deels betegeld en met gesausd plafond. Voorzien van een wandcloset.slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, met laminaatvloer, wastafel, gesausde wanden en plafond.slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met laminaatvloer.badkamer, deels betegeld en met gesausd plafond. Voorzien van een vaste wastafel, een douchehoek met cabine.bijzonderheden:beschikbaar per: 20-11-23de geadverteerde huurprijs is gebaseerd op een huurcontact voor 12 maanden.gas, water & licht is niet inbegrepen in de huurprijs.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

Heezerweg - Eindhoven

Korenbloemstraat - Eindhoven

Ir Kalffstraat - Eindhoven

Palladiostraat - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.