Skip to main content
  • Korenbloemstraat - Eindhoven

    Beste kamerzoekenden,Een van onze huisgenoten gaat ons huis verlatenwaardoor vanaf 1 januari deze prachtige bezemkast vrijkomt in ons nederige stulpje in Zuid-Eindhoven. De kamer is 7m2 en bedraagt €343 incl. Bij de kamer zit een bureau, een bed en een wasbak, de wasbak zit net buiten de kamer zodat je wat ruimte vrijhoudt, altijd fijn. Je deelt de gemeenschappelijke woonkamer met een TV, een keuken, een badkamer, en een tuin met fietsenschuurtje met drie super leuke huisgenootjes.Het huis is ongeveer 15min vanaf de stad en 20min vanaf het TU terrein, iets verder dus, maar het bier moet er op een manier vanaf gesport worden!Zodra iemand anders het huis verlaat, kan je doorschuiven naar een grotere kamer (minimaal 16m2).We zijn geen super actief studentenhuis, maar we vinden het wel leuk om af en toe een spelletje, een drankje of een uitje samen te doen! Ook een cocktailavondje of fanatiek mario kart toernooi hoort er zeker bij! We hebben een grote tuin waar we in de zomer graag bbq'en en bier drinken. We zoeken een gezellig iemand, die ook graag actief is binnen het huis (en natuurlijk zijn of haar zooi opruimt).Denk jij degene te zijn die wij zoeken? Stuur mij dan snel een berichtje met iets over jezelf, en wie weet zien we je donderdag 14 december op de kijkavond terug!Groetjes de Korenbloempjes


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Eindhoven

Jan Heynslaan - Eindhoven

Stationsweg - Eindhoven

Kettingstraat - Eindhoven

Ranonkelstraat - Eindhoven

Ook leuk om te lezen

Eindhoven Studentenstad

Eindhoven biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Eindhovense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Eindhoven.

Studeren in Eindhoven

Ga jij studeren in Eindhoven? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Eindhoven

Ga je in Eindhoven studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Eindhoven en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Eindhoven

Er zijn een heleboel redenen om in Eindhoven te studeren en wonen tijdens je studententijd! Er zijn veel studiemogelijkheden en er is altijd wat te doen voor studenten.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Eindhoven

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Eindhoven Studentenstad.

Gezondheidszorg in Eindhoven

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Eindhoven staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.